Sada je: 18 tra 2026, 20:15.
Moderator/ica: Diami

onda jutros kaos prije vrtica jer madam postala nemoguca..neopisivo je bezobrazna i bahata....sve pokusavamo na lijepo i bez vike ali jutros nas je posteno izludila pa je dobila po riti
i u kazni je naravno..kakav pocetak dana

ladybug1 je napisao/la:Ovo moje cudo ima misiju unistiti
svaki organ i dok ne uspije ne odustaje![]()
jadna M me gleda da šta mi je..tila san plakat.

a kad se to desi onda zna da je gadno zas**la.ja ne pricam puno
odma smo išle pedijatru, dobila je Cefalexin, reka je on da će to pokrit i urinoinfekt(ako je) i gornje dišne puteve (šta je 99%). sad će je to dovest u red napokon. To smo garant nas dvi razmijenile neku beštijetinu vražiju.

imam novi i idem opet za tri tj
Te male zvijerkice si kopaju put za van.drugog objasnjenja nema 

kittyilevin je napisao/la:Uh, djevojke, drzite se... Bubi, i mene je puno boljelo s desne strane pod rebrima, od polozaja malene, nista ozbiljno. Sigurna si da je zuc? Ostale curke - drzite se, znam kako vam je ✋ lilki, kakvi su brisevi? moram s vama podijeliti svoju sreću trenutnu: uzivam s malenom. Malo me bradavice bole od dojenja, ali podnosljivo, malo boli dolje, ali podnosljivo. Poanta je da se je sve isplatilo: mala je premedena i sve je tako dobro proslo, s obzirom na okolnosti, da osjecam neopisivo olaksanje. Hocu reci: drzite se, jos malo... ✋
uzivajte! 

prvi put me narucio za 5 tj i bilo je grozno,drugi put za 4 tj i bilo je podnosljivo tako da sam sad za 3 tj. I cude se sto je lijevi a ne desni bubreg....kamenci me gadno napali.poslje poroda detaljne pretrage.bitno mi je da su mi bubrezi sad super.jedino imam pjeska u mjehuru pa cu to ispisati.

, niko, al niko nikad mi tako dobro nije opra glavu, ta masaža, ima baš karakterističan način i pokrete, majke mi, oduzme mi dar govora, znala sam doć s migrenom, i prošlo bi mi od masaže...veselim se ko malo dite

kako se okrenem i namistin, samo me stisne

Buba je napisao/la:Bas smo prave jeremije![]()
u petak je pregled...mozda se pomakne do tad 

Buba je napisao/la:Bas smo prave jeremije![]()
mladamama danas pregled, ja sutra, lady prekosutra 

bas mi je zao...drzi se i javi kad zavrsis....sretno! 

što da vam kažem... baš su se zaredale nedaće kasne trudnoće... javljajte se s novostima! i samo polako - ako ikako možete - šetnje su super, ali bojim se da se malo previše forsiramo....
neviđena uživancija nakon mjeseci strepnje
ima dugu crnu kosicu, sitna je i skroz medena. danju uglavnom prespava, uz buđenje za dojenje, tijekom noći je nemirnija. već vidim da ću biti posve iscrpljena, ali sam se toliko zaljubila u malenu (možda čak i brže nego što je išlo s prvorođenom) da nemam strahova od iscrpljenosti. baš me zanima koliko ta moja instant povezanost s bebom ima veze s time što su mi je odmah po izgonu stavili na prsa i što smo zajedno uživali dva sata. prvorođenu su odveli na grijanje i doveli je nakon što sam ih ne znam koliko puta (u prerađaoni jer nije bilo slobodnih kreveta!) pitala gdje mi je dijete - cca. 6 sati je prošlo. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.