Buba je napisao/la: kao ne mogu nju sramotiti tako da joj sestru obučem bezveze
meni je M održala lekciju

nešto smo ćirile po dućanu, i ja izvučem neku tuticu,na prugice onako neutralno, i pokažem joj, kao jel može za bracu. a ona se opiči rukom po faci, kaže, pa dobro, jesi li ti skroz poludila, ne može to za bracu, bit će ružan u tome. i izvuče dijete s police najlipši mogući romperić na svitu. evo, ovo za bracu, a ne to ružno šta si ti odabrala

i kako ne poslušat dijete

sve je provjerila, izvižitala, dala odobrenje.
jutros sam stavila prat lancune i jastučnice, i dosta za ovaj tjedan, oprala sam sve živo u ova zadnja 4 dana. od sutra južina i kiša

fuj fuj
lady djeca to tako različito doživljavaju. od prijatelja starija curica počela zadržavat stolicu, nije htjela u wc, pišala im u krevet, počela govorit u trećem licu, ma ono teški show..ali oni su (po mom mišljenju) potpuno pogrešan pristup imali. Nisu se baš pretrgli njoj predstavit situaciju..bilo je samo, dobit ćeš seku i to je to. kad je seka došla, mama je s bebom bila u jednoj sobi (još uvijek je) a tata sa starijom u drugoj sobi. ono. malo nj nj..
mene M sad već pita smije li ona malo kupat bracu s krpicama.ma normalno, smiješ sve živo. trudimo se i MM i ja dočarat realnu situaciju, da M dobije nekakav dojam, ono, rekli smo joj da će braco bit malo dosadan i naporan u početku, i plakat, nekad će plakat puno, nekad malo. kaža ona, nema veze, izdržat ću

i već je rekla kako jedva čeka da se vozi s njim u autu i kako će se oni držat za rukice dok se budu vozili..suze mi dolaze..hahahha..baš sam pekmez
idem se oprat malo

pregled u 10.sister me vozi