Morena, tako i ja. Ne diram, niti on dozvoli, odmah poludi i tjera me. Nije da me ne brine, jer njemu je sve još potpuno zatvoreno, praktički kao i kad se rodio. Doslovce je maksimalna rupica 2 mm. I nisam po malo mogla ništa, kad god bi pokušala još otkad se rodio, ne miče se to nikud. Što pedica misli o tome pojma nemam, jer nismo bili dugo, a dok je bio mali, nije ni gledala. Ono što znam je da stvarno ne bih htjela da se to na silu radi, jer taman bi mi još trebalo da mi ni blizu ne da, ni da ga ne mogu presvući ni ništa

A on hvala Bogu još nije imao nikakvih problema, jednom sam primjetila da je nakupina ispod, i izašlo je kroz tu mini rupicu čim sam malo pritisnula, dosta toga, tako da sam samo to počistila vaticom što je izašlo. Inače se isto nadam da će se on zainteresirati (njega to uoooopće ne zanima, nije ga taknuo u životu skoro, je li to normalno

?) pa da sam to ipak odlijepi kroz koju godinu... malo me frka, jer zasad u ove 2 godine nema baš pomaka
Razlog iz kojeg sam odlučila pustiti neka ide svojim tokom dok god nema problema, je taj što sve živi koji imaju dečkiće iz moje okoline, svima su to natezali i pedijatar više puta na silu prevukao, i nakon toga i dalje problemi.... pa onda mi to nema logike

ovi za koje govorim, su iz manjeg mjesta i imaju istog pedijatra, koji je sa 6 mj prevlačio silom.