ali se onda ispravio i rekao da je bio sad nedavno Uskrs! dane u tjednu je počeo nabrajat od četvrtka
isto ne kužim zašto od četvrtka.smiješno mi je njihovo razmišljanje - pita ga jel spava sam u sobi, a on krene: pa sada trenutno ne spavam sa sestrom u sobi jer ona spava kod mame u sobi
dakle njemu je logika bila jel mu sestra spava s njim u sobi jer se ona sad polako navikava, a to što on odavno spava sam, to mu se nije činilo važnim 
i iznenadio me što je znao objasnit kako mu se zove škola i gdje ide na gimnastiku i tako neke stvari.
pregledala ga je uzduž i poprijeko, pa gleda modrice na nogama, pita ga jel vozi bicikl, kaže on ne. pita ga šta onda vozi, a on lado: vozim auto
ne znam odakle mu to, ali to je pitala baš kod toga pregleda dok mu je i pišu pregledavala, kontam da je bio sav zbunjen, zacrvenio se u licu ko papričica
i na kraju cijepljenje, odjednom panika, suze, ništa morali ga držat i u sekundi gotovo. nije imalo smisla dat jednu pa sutra opet drugu, tko bi ga sutra dovukao, odradili smo i to, iste sekunde se smirio i sav sretan odcvrkutao u McDonalds

a onda je tu i seka, koja ne može podnjet da on ide , a ona ne, a nju ni ne mogu pustit samu.
a kasnije kod onoga s kim zivi, pa je nabrojao samo bracu. Bas smo se nasmijali sa njim
ono zeza je, daje joj neke karte, pa pravi face i nasmijava se, i neće se maknut od nje. onda se još seka priključila, mislim da nemoram puno brinut tko će našu malu seku zabavljat 
)