Moja trudnoća je došla nakon 9 godina neplodnosti i nakon bezbrojnih postupaka i operacija, i nakon 2 vanmaternične, pa su mi jasni strahovi, i koliko je strašno kad te dolje vrte menstrualni bolovi, i kad stalno u strahu provjeravaš da li su čiste gaćice.Ali ovi nalazi su zasad u potpunom redu, beta hCg je super, UZ nalazi odgovaraju tjednima trudnoće, osobito ako je trudnoća došla spontano pa se ne zna točan trenutak začeća i može varirati bar nekoliko dana. Ja bih se na tvom mjestu pokušala opustiti, pričekati Zagreb, i zašto ne, čak ponedjeljak. U subotu možeš dobiti pregled jedino na kakvoj klinici za neplodnost (gdje ciklusi ne biraju koji je dan u tjednu, pa doktori rade). Tada bi trebala biti 7 + nekoliko dana, i sigurno bi se dobio adekvatan nalaz.

Zasad mi mir nikako ne dolahi u glavu
a znam da ionako ne mogu na nista utjecati.Nadam se da ce biti bolje kada se vratim u Zagreb i obavim pregled u subotu da znam na cemu sam.

Čestitam!
taman kad sam se opustila.Kad trčite na hitnu?Kad je svježa krv u pitanju?Duphastone već pijem 3puta po 1......