Sada je: 09 kol 2026, 00:37.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
.
- jedva sam pojela 3 trokuta - vidim da će biti i večera i odručak
viš, mogla bi zamrznuti jedan gotovi komad, čisto da vidim kakav će biti. Duga je napisao/la:Pčelo, sve je u glavi. Kad si tu načisto, onda je lakše. Ako ti lchf (ili bilo koja promjena u prehrani, ma kako se zvala) odgovara, kreni manjim koracima i polako.
Kako te muči ovaj kasnovečernji apetit, jasno ti je da nisi gladna, nego ti je hrana utjeha/nagrada za taj dan. Isti nam je problem (uz moju ovisnost o slatkom) tako da mislim da je greška što si se oboružala orašastim, vrhnjem, bobičastim i svim lchf delicijama i u glavi imaš da si trebaš 3x dnevno kuhati i još hrana za kikiće. Mislim, kad ja ovo pročitam, odmah bih odustala.
Zato sam ja krenula zdravonarodski - ponašala se normalno, jedino izbacila šta nije dopušteno na lchf. S tim da sam si odlučila ne ugađati s onim gore delicijama jer će me odvući na krivu stranu (grickanje, nakuhavanje, isprobavanje), a i samo bi me, nepotrebno, opteretilo. No, i dalje smatram da pridržavati se pravila (ako ne švrljaš u nedozvoljeno, počesto) niije baš tako jednostavno kako se želi prikazati jer onda ne bi ni bili u "problemu". Ima kriza, ima promašaja, ima pokušaja, ima i osjećaja gladi, nervoze, ali i one druge strane zbog koje je sve i kren

(složna braća dugo)

Potica je napisao/la:meni je teško ostati na ZK baš zbog sira, izdržim tri-četri dana i onda ne znam šta bi za glablec i eto me opet na siru.![]()
Neve, šta jedeš da ostaneš na 20 uh, pokušavam ali ne ide mi baš.
ivana7997 je napisao/la:kile bas ne jure dolje, ali idu centimetri

nevenera je napisao/la:uzmem bez pol frke krastavca, paprike i slično i pojedem koliko me traži. znači, povrće gledam samo da je ispod 5g UH i onda to jedem. skupi se tona njega za 20g UH
nevenera je napisao/la:no stvarno, rijetko koja osoba s mojom tonažom izgleda dobro ko ja![]()

.
Daniela32 je napisao/la:Duga, postepeno uvodi mlijecno i orasasto.
) tako sam ih i uvela.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.