Mrzim zubara

Sada je: 18 tra 2026, 12:47.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. 

. Nikad nisam to dozivjela, a tko zna sto ce sve jos biti osobito kad mi mame nismo u blizini. I mene ni pogodilo. 

Baš bi mi bilo super kad bi mogla još ovo ljeto ostat doma...al ništa od toga 

.

pa svekar donio nećakinju jer nas se uželila 

stvarnonevenera je napisao/la:Damjan je jučer bio na terapiji u u udruzi ali ne znam kako je bilo jer ga je vozio svekar
Dvije as smo mu dali a on vozi bez ijedne![]()
!
ja isto povremeno vježbam...taman toliko da mi jillian nikad ne dosadi :P
Kod njih je starija kuća, malo hladnije unutra, pločice na podu iako mu stave puzle kad se igra na podu i tako. Ne kašlje puno al taman sanirali taj kašalj i evo sad opet. Ma to je i ovo ludo vrijeme a čujem da opet imaju bronhitis u vrtiću...
Nagovorio je valjda da ga vozi di sam ga ja odvela na sladoled pa smo tamo skužili neki super stol sa velikom prugom i svim i svačim za se igrat.

A ne znam, vjerojatno ja mislim da je on željan igre kod njih, a oni ga vodaju naokolo, a vjerojatno je njemu lijepo šta got rade. Ma voli on jako ić tamo, i da bira bi sigurno svaki dan bio tamo...samo tamo on malo izmišlja neke stvari koje mu oni ugođavaju-recimo tu noć se u sred noći probudio da mu se piški i onda tražio da se igraju u sred noći...pa su valjda na kraju do jutra spavali u primaćoj na kauču...ma šta ja znam, valjda me lagano i živcira sveki pa zato ne volim
pa sam onda opet ja ta koja je zločesta. Al eto, trudim se zanemarit sve to i ipak ga pustim tamo Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.