skužio je otavaranje vrata (tj dovoljno je visok) i sad to koristi. voli ić u wc i baciti svoju tješilicu u wc školjku.
ima dvije iste. pa nije problem. ali se desi da mm-u ubaci obe
spava s njima

Sada je: 27 ruj 2026, 22:10.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

nekad mi se čini da su najbolji dijagnostičari najčudniji
suncica77 je napisao/la:Šta je tjesilica ?
Do prije par mjeseci je spavao s njima. Tak smo se naviknuli na njih da mi je bilo teško pri srcu kad ih je počeo zaboravljati i izjavio da mu ne trebaju za spavanje
Kad ga uspavljujem ležimo u krevetu, on mi prebaci ruku preko vrata (zagrli me) i zgrabi me za majicu. I ne smijem se mrdnuti dok tak čvrsto ne zaspi da se mogu iskrasti van. Ali jako često ponese na spavanje neku igračku s kojom se tu večer zabavljao. Pa je tako spavao s drvenim vlakićem, velikim plastičnim traktorom, nekom figuricom iz kinder jaja, plastičnim šerafcigerom, i tako, sa još svakakvim čudesima... dobro da si nije oko iskopao 

.U parku smo,ali kvartovskom bili bez pelene.Jutros pelena suha

Plač, panika, bijeg

.

.

pa svekar donio nećakinju jer nas se uželila 

.Odlicno joj ide 

Makar sam neki dan izdvojila majice kratkih rukava s tavana koje bi mu trebale biti dobre na ljeto. Moram još pregledati bratov ormar ak se negdje skrivaju kakvi mali brojevi. I izbaciti iz ormara sve premalo. I imam još par vreća robice koje stoje kod mene već par godina, posudila sam to za starijeg od jedne poznanice, spremila kad je prerastao i nikad vratila jer više nismo u kontaktu
Sad će to mlađi iznositi, onda ću joj se nekako javiti da vidim što s tim

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.