kittylevin rodila Nevu 03.04.2016.
lilkillaink rodila Tonia13.04.2016.
janja rodila curu 12.05.2016.
ladybug1 rodila curu 18.05.2016.
Buba rodila Annu 23.05.2016.
mlada mama19 rodila Petra 02.06.2016.
Još malo!

Sada je: 18 tra 2026, 20:14.
Moderator/ica: Diami

otvorena 1 prst, uložila 1 članak, trud svega 1 bio zabilježen na ctg-u. Sve u svemu - niš
Kaže mi dr. "neka vam suprug malo pomogne"
Ne mogu smisliti sad sebe, a kamoli još takve aktivnosti.... Božemesačuvajideje!
(a da ne pričam o tome da ni ne znam kako se "to" radi jer se ne sjećam kad je bilo zadnji put
)
Ja ću još zadnja kako sam krenula

Buba je napisao/la:Ja ću još zadnja kako sam krenula![]()
šalim se - znam da ti nije ni do čega... bit će to skoro... sigurno. šeći. i uživaj dok malecka ne dođe - znaš i sama da beba mijenja sve
leti vrijeme. ne mogu vjerovati da će ta mala bebica, koja je tek u posljednje vrijeme počela fiksirati pogledom stvari oko sebe, za koji mjesec biti već pravi čovjek
čini mi se da je ova curka bitno jača od prvorođene - vidim da joj već ne pada glavica, kada je na trbuhu (recimo na meni leži) fino drži glavicu po nekoliko sekundi. prava jaka djevojka 

Janja je napisao/la:Imam nekakav iscjedak gust, ko smrklji se rasteže žut ili proziran sta je to?

Lijepo bebač napreduje
Zašto tako kasno bris na streptokok? Meni su rekli da mi sad više ništa neće raditi....
I baš moram tražiti sljedeći put uzv da vidim kolika je beba..
Znam da je sad ustvari lakše, al ja sam već doista na izmaku snaga.... I sad je još ovo šugavo vrijeme koje me zakovalo za kuću (nemam što za obući da se zabundam i šećem po buri
)
i samo peglam. Pa sam našla neku povoljnu dostavu iz Ikee, pa i tu peglam.
MD mi je rekao da bi bilo krajnje vrijeme da rodim jer onda barem neću imati toliko vremena tražiti po netu što gdje mogu kupiti 

zbog tlaka. Malo me zateklo ipak ali sam znala da ce biti tako. Sad ko zna kad i kako cu izaci.
Buba je napisao/la:Pronašla sam još neke web shop-ovei samo peglam. Pa sam našla neku povoljnu dostavu iz Ikee, pa i tu peglam.
![]()
uh, ja se preporodila otkad primam normalnu plaću, otkad nisam na mirovanju...
), ali kada se sjetim žgaravica, bolova, strahova, pa nemogućnosti da se ikako namjestim, pa apetit, pa mučnina nakon jedenja... - uh, uh, puno je lakše otkad se je curka rodila. ja mrzim biti trudna. i kada bih mogla samo roditi, a da netko umjesto mene bude trudan - odmah bih se odlučila na još jedno dijete

Buba je napisao/la:Kitty probaj joj malo okrenuti bioritam.... nema ti smisla da se noću ubijaš i tijekom dana ne možeš funkcionirati.![]()
) - prvorođena je u vrtiću, pa ja zapravo do odlaska po nju odmaram. kuham ono što se lako spremi. a bebačica je stvarno dobra. s obzirom na to, dvoumim se da li malenoj mijenjati bioritam "na silu" ili je pustiti pa da sve prirodno sjedne na svoje. uglavnom... vidjet ćemo. u ponedjeljak idemo na kontrolu kod pedice, vidjet ćemo što ona kaže (a i zanima me kako smo s kilažom, curka stvarno divno doji, ali svejedno...).

Strašno halapljivo jede pa mu mlijeko curi i na usta i na nos, što izgleda prestrašno i svaki put mislim da će se udaviti jer jedva dođe do zraka. Naravno, posljedica toga su grčevi i brdo zraka u crijevima. Počeli smo mu davati biogaja kapi pa se nadam da će ga uskoro prestat mučiti probava. Inače, strašno puno kaka i piški, a presilno mi je kak me uvijek kod prematanja popiški i to pošteno. Neki dan je popiškio sam sebe, malo je falilo da mu u usta ne ode sve
Cirkus živi

ladybug1 je napisao/la:a ja u glavi nisam spremna za porod...

Janja je napisao/la:A zasto ti muz ne krene ranije sa starijom u vrtic pa da ipak ne kasni na posao?

dojenje ide već nesto bolje,malo manje se umara na sisi,ne zaspe mi odma nakon sta primi sisu u usta..al je malecki jos uvijek. Jede svaka 2h i po danu i po noći. Satravena sam,dok on jos dobi malo snage i pocne papat malo vise pa ce se i vrijeme spavanja malo produzit,nadam se
Grcevi ga malo zezaju,al to je vise zbog njegovog nezrelog probavnog trakta,cak se ni ne naguta zraka toliko. Uhh.
taman odradili maticni,on se probudio,podojila ga pred uredom i produzili na mup,poslje na kavu sjeli nas 4.

uvijek nekako znas sta treba reci ...hvala! 

JOš 2 tjedna do punog termina, u srijedu mi je kontrola.... bebica skakuće tj. okreće se, ja povremeno lagano prokrvarim, više bude onako trag na papiru, ali rekao mi je gin da se s time ne zabrinjavam, dokle god nije veća količina. U bolnicu da dođem ako bude količina da jednog uloška. Tako da sjedim i čekam.... tj. hodam i čekam
svo izgubljeno vrijeme (mislim na to u bolnici) ste vi već sigurno nadoknadili i samo hrabro naprijed... daj si još vremena da dođeš k sebi, još je sve friško....
Ja sam jučer čuvala kratko bebicu od 4 mjeseca i ulovila mi ruku i počela sisati, preslatki su kad su takvi 

Buba je napisao/la:Kitty kako ste vi?
malecka mislim ima lagane grceve, zna se rasplakati i tijekom dojenja i nakon. to mi nije neka fora, ali zasad saniramo uz manju kolicinu frustracija.
frustrira me jer sam zaboravila kako je to imati malu bebu - za koju u načelu ne znaš točno što joj je, je li gladna, boli li je štogod, ili je naprosto umorna... nocas me nije trazila dojiti od negdje ponoci do 7 ujutro.

kittyilevin je napisao/la:frustrira me jer sam zaboravila kako je to imati malu bebu
moram priznati da mene to pomalo i plaši... sve si mislim da to je kao kad voziš biciklu, uzmeš ju u ruke i instiktivno znaš sve! Znam da me panika ulovila kad sam došla doma s E, samo što nisam tražila upute
kittyilevin je napisao/la:buba, predvidjeh proročanski, zar ne?
oni igraju na tv-u onu neku igricu "Just dance", ja sam to s njima dosad "igrala" sjedećki. Uglavnom, spojiš se preko mobitela na tv i onda plešeš, nešto kao i karaoke usput, ali bitni su koraci koje treba pratiti točno kako je prikazano na tv-u. Oni se totalno preznoje dok to plešu, i sad ću ja s njima to plesati, pa možda potaknemo bebušku da izađe i pleše s nama 
Buba je napisao/la:[
U četvrtak klinci i ja imamo akciju "beba, rodi se"![]()
), moram ti reći: sa svojim dragim bi - kada klinci odu u krpe - trebala imati akciju "beba, rodi se", if you know what I mean...

danas je napokon bolje.

rekao mi je to i gin na zadnjem pregledu, a md me samilosno pogladio po koljenu i rekao nek se smirim
nadam se da je malena dobro....
mi smo danas bili na pregledu i sve je ok.otvorena 3cm(zadnji put 3 i pol..., valjda ovisi o dr.smijem se napokon kretati!
naravno necu trcat okolo ali tu i tamo koja setnja..makar ubrat cvijece u vrtu.rekao dr da sam u terminu da bi isli na poticanje trudova ali ovako jos nema smista ista raditi... i da bi mi ovo mogao biti jako brz i lagan porod...oooo iz njegovih usta.... 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.