Sada je: 18 tra 2026, 20:14.

Proljetne mame i bebe (4. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Proljetne mame i bebe (4. dio)

PostPostao/la Diami » 27 tra 2016, 11:17

Lucy25 rodila Matea24.03.2016.
kittylevin rodila Nevu 03.04.2016.
lilkillaink rodila Tonia13.04.2016.
janja rodila curu 12.05.2016.
ladybug1 rodila curu 18.05.2016.
Buba rodila Annu 23.05.2016.
mlada mama19 rodila Petra 02.06.2016.

Još malo! :buket
Diami
ne stignem sanjati

Re: Proljetne mame i bebe (4. dio)

PostPostao/la mlada mama19 » 27 tra 2016, 12:04

Wow novi dio :rodj :rodj

Ide to nas :dada
Ja bila kao u shopingu, trazila sta cu obuc maloj za pricest, vrecu za smece eto sta pih! Izgledam ko malo prase stagod da obukla :place
Jos i ova juzina vani bas sam depresivna...

Janja jesu prosli bolovi? Beba aktivnija?
Lady uh vidim veselo kod tebe, drz se nedaj se :hug
Kitty a ja tebi bas bas zavidim sto je porod daleko izad tebe uh!
I naravno da ces i ti odmarat dok mala odmara :mrgreen
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 27 tra 2016, 12:39

Ne boli me više dolje ali se čudno osjećam, jako iscrpljeno. Donji dio leda me boli ali ne ka da su mi umorn neg drugačije baš se čudno osjećam.

Definitivno sam si torbu sredila da me nebi zateklo nesta, jer ja mislim da će to skoro.

Beba se mrda ali ne kao prije, malo su mirniji pokreti.
Tlak mi je visok.

Lady, napeto je kod tebe. I meni je nedavno mašina radila gluposti.

Mlada mama jesi naša ista nakraju?
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 27 tra 2016, 14:42

Samo da se upisem u temu..da ne trazim ;)
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 27 tra 2016, 17:45

i ja također ;)
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 27 tra 2016, 20:23

Bok cure!
Ja bila danas na pregledu, ista meta - isto rastojanje :zub otvorena 1 prst, uložila 1 članak, trud svega 1 bio zabilježen na ctg-u. Sve u svemu - niš :znoj Kaže mi dr. "neka vam suprug malo pomogne" :ajme Ne mogu smisliti sad sebe, a kamoli još takve aktivnosti.... Božemesačuvajideje! :strah (a da ne pričam o tome da ni ne znam kako se "to" radi jer se ne sjećam kad je bilo zadnji put :hahaha )
I čudi se on kako ja nisam još rodila a trećerotka sam. Uglavnom, kontrola za tjedan dana....

A baš sam prilično aktivna zadnjih dana, stalno sam negdje okolo u điru, doma čistim, perem.... sad ću si još uvesti 2x dnevno šetnje uz more barem po pola sata.

Janja mogla bi ti biti sljedeća ;) Ja ću još zadnja kako sam krenula :lol

Kitty već mjesec dana je prošlo?!

Lady i kod tebe je veselo... :hug
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 27 tra 2016, 20:38

Buba je napisao/la:Ja ću još zadnja kako sam krenula :lol

Buba, rekoh ti ja da ćeš spasiti čast našoj generaciji. baš smo se zaletjele s ranim rađanjima - ti ćeš nam fino osvjetliti obraz :lebdi šalim se - znam da ti nije ni do čega... bit će to skoro... sigurno. šeći. i uživaj dok malecka ne dođe - znaš i sama da beba mijenja sve :hug

da, već mjesec dana. ni ja ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo! :whew leti vrijeme. ne mogu vjerovati da će ta mala bebica, koja je tek u posljednje vrijeme počela fiksirati pogledom stvari oko sebe, za koji mjesec biti već pravi čovjek :) čini mi se da je ova curka bitno jača od prvorođene - vidim da joj već ne pada glavica, kada je na trbuhu (recimo na meni leži) fino drži glavicu po nekoliko sekundi. prava jaka djevojka :srca
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Janja » 28 tra 2016, 13:05

Buba, vidjet ćemo sta ce sutra biti, ja inače radam ranije pa se nebi cudila tome. Torba ide samnom za svaki slučaj ak zatreba.

Imam nekakav iscjedak gust, ko smrklji se rasteže žut ili proziran sta je to?
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 28 tra 2016, 13:23

Janja je napisao/la:Imam nekakav iscjedak gust, ko smrklji se rasteže žut ili proziran sta je to?

vjerojatno ništa. voli to pred kraj trudnoće - iscjedak vrlo obilan i gust. ako nema krvi, nije alarmantno :lebdi

gdje nam je lilki? kako nam je malac? lilki, javi se!
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mlada mama19 » 28 tra 2016, 16:00

Evo nas s pregleda. Mali ima 2300g, ja zatvorena, cerviks smeksan. Kontrola za 2tj pa ce mi radit bris na streptokok. U svakom skucaju, sve je ok

Ima li kod vas novosti?
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Buba » 28 tra 2016, 19:20

Janja da ti to nije sluzni čep? Ako je baš obilno, mogao bi biti.... Ako nije jako obilan, onda je normalan... Ja imam zadnjih mjesec dana neki čudan iscjedak, ali uzimali su mi bris 2x u zadnja 2 mjeseca i sve je bilo u redu.

Mlada mama imam osjećaj da ćemo nas dvije ostati same na ovom podforumu :hahaha Lijepo bebač napreduje :luv Zašto tako kasno bris na streptokok? Meni su rekli da mi sad više ništa neće raditi.... :dunno I baš moram tražiti sljedeći put uzv da vidim kolika je beba..

Kitty bravo za curku :luv Znam da je sad ustvari lakše, al ja sam već doista na izmaku snaga.... I sad je još ovo šugavo vrijeme koje me zakovalo za kuću (nemam što za obući da se zabundam i šećem po buri :lol )

Ja se vrzmam po kući danas cijeli dan, sutra ujutro idem na placu po ribu pa kakvo god da bude vrijeme, moram malo izaći iz kuće....
Pronašla sam još neke web shop-ove :ajme i samo peglam. Pa sam našla neku povoljnu dostavu iz Ikee, pa i tu peglam. :ajme MD mi je rekao da bi bilo krajnje vrijeme da rodim jer onda barem neću imati toliko vremena tražiti po netu što gdje mogu kupiti :hahaha
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Janja » 29 tra 2016, 09:36

Ja se u utorak moram javiti na lezanje u bonici :( zbog tlaka. Malo me zateklo ipak ali sam znala da ce biti tako. Sad ko zna kad i kako cu izaci.

Ctg je uredan osim sto sam dobila jos jednom dnevno pola tbl za piti.

Buba, nije to sluzni cep neg neki bljakast iscjedak.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 29 tra 2016, 10:48

Buba je napisao/la:Pronašla sam još neke web shop-ove :ajme i samo peglam. Pa sam našla neku povoljnu dostavu iz Ikee, pa i tu peglam. :ajme

:lol uh, ja se preporodila otkad primam normalnu plaću, otkad nisam na mirovanju... :lebdi

curke, buba, meni zapravo nije bilo lakše dok sam bila trudna - mislim, jest da ne spavamo (noćas smo vilenili od 1 do negdje pola 5 :ajme), ali kada se sjetim žgaravica, bolova, strahova, pa nemogućnosti da se ikako namjestim, pa apetit, pa mučnina nakon jedenja... - uh, uh, puno je lakše otkad se je curka rodila. ja mrzim biti trudna. i kada bih mogla samo roditi, a da netko umjesto mene bude trudan - odmah bih se odlučila na još jedno dijete :lol

Janja, pred kraj si trudnoće - ionako nema vremena da dugo ležiš... bit će OK. :hug

curke, inače mi malecka super spava, prespava većinu dana zapravo, ali onda po noći zna biti show - noćas smo baš dugo bile budne, u jedan u noći ona budna kao da je podne. i mirna je, ne plače, sve OK, uglavnom se dobro pokaka tada, ali je inače mirna i skroz nezahtjevna i tijekom noći. to je zapravo jedino vrijeme kada je ona budna dulje od cca. pola sata. bez obzira na to što je mirna, ja ne mogu spavati - ona se vrti non-stop, ispušta svakojake zvukove, ja se stalno trzam. eh sad, ne bih je htjela buditi tijekom dana, ali razmišljam da mi možda imalo smisla da je probamo držati budnom predvečer ili ranije navečer recimo. noć mi je ovako teža nego što bi trebala biti... zasad MM vodi prvorođenu u vrtić, pa ja nadoknadim noć koliko mogu (odspavam još sat-dva ujutro), ali muž često kasni na posao zbog toga - voljela bih ja voditi prvorođenu, ovako se ne usudim jer mislim da bih bila krepana cijeli dan. mislite li da ima smisla da joj probam malo okrenuti bioritam - pa da je pokušam danju držati budnijom kako bi noć spavala uz klasična buđenja za dojenje?

:hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 29 tra 2016, 11:45

Kitty probaj joj malo okrenuti bioritam.... nema ti smisla da se noću ubijaš i tijekom dana ne možeš funkcionirati. :hug

Ja sam prije uvijek voljela trudnoću, mada je i prije bilo daleko od blaženog stanja, ali nisam imala ovakvih situacija kao sad. sad sam previše napeta, ne mogu se opustiti nikako, navikla sam biti prilično aktivna, uvijek sam sve hendlala bez problema, a sad sam sva nikakva, umorim se brzo... možda godine zaista čine svoje.... :shock :ajme

Janja pa da, na kraju si skoro, dok dođeš u bolnicu ući ćeš u 37 tt, vjerujem da će sve biti ok :hug
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 29 tra 2016, 11:57

Buba je napisao/la:Kitty probaj joj malo okrenuti bioritam.... nema ti smisla da se noću ubijaš i tijekom dana ne možeš funkcionirati. :hug

thanx, Buba. ma dobro ja funkcioniram danju (iako bi trebalo pitati i MM, on jadan podnosi sve moje nervozne ispade :lebdi) - prvorođena je u vrtiću, pa ja zapravo do odlaska po nju odmaram. kuham ono što se lako spremi. a bebačica je stvarno dobra. s obzirom na to, dvoumim se da li malenoj mijenjati bioritam "na silu" ili je pustiti pa da sve prirodno sjedne na svoje. uglavnom... vidjet ćemo. u ponedjeljak idemo na kontrolu kod pedice, vidjet ćemo što ona kaže (a i zanima me kako smo s kilažom, curka stvarno divno doji, ali svejedno...).
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Janja » 29 tra 2016, 13:12

Kitty, ja nebi nist mjenjala osim tog vecernjeg dpavanja pa da tada bude malo vise budna ako bi mogla.
A zasto ti muz ne krene ranije sa starijom u vrtic pa da ipak ne kasni na posao?

Ja sam danas tocno 36tt i znam da je to to. Ma bit ce sve ok.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 29 tra 2016, 14:03

Ola zenske!mi smo danas bili na pregledu-zadnji put sam bila otvorena 3 cm a danas 3,5 cm,gđica se okrenula na glavicu i nadamo se da ce tako ostati. Narucena sam opet u pon na kontrolu..ako ne krene mala van u međuvremenu.bilo bi dobro kad bi ostala jos neko vrijeme unutra...danas je 36+1...i znam da glupo zvuci ali moram se psihicki pripremiti da je to to.do sad sam bila maksimalno usredotocena na to da sve bude ok,da prođe to vrijeme od onog 33 tj ..da lezim i pazim da se ne otvorim jos vise..kakav ce biti porod ako ostane u polozaju zadak-sto ne znaci da se nece opet tako okrenuti..bila sam u brizi cijelo vrijeme a ne u slatkom iscekivanju.najgore i najosjetljivije vrijeme je proslo a ja u glavi nisam spremna za porod...
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ladybug1 » 29 tra 2016, 14:07

Ajme...oprostite na kolicini postova..tipkam sa moba a internet mi je cudo..nikako da posalje a kad posalje...pretjera...
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lucy25 » 29 tra 2016, 14:23

Pozz žene :srca
Evo napokon sam uhvatila malo vremena da se javim.
Mi smo dobro, bili smo na prvoj kontroli i teški smo 4450 cm, dugi 53 cm, opseg glave mu je već sad 39,5 cm što je prilično punooo...vele doktori da je sve to zbog toga jer je bio okrenut na zadak i kao takve bebe imaju nešto drugačiji oblik glavice.
Uglavnom, dobili smo 1200 g od otpusne težine što je jaaako puno, a nije ni čudo jer bi malac stalno visio na cici. Presmješan je dok ga mm čuva na ramenu, a on mu liže vrat i traži cicu :luv Strašno halapljivo jede pa mu mlijeko curi i na usta i na nos, što izgleda prestrašno i svaki put mislim da će se udaviti jer jedva dođe do zraka. Naravno, posljedica toga su grčevi i brdo zraka u crijevima. Počeli smo mu davati biogaja kapi pa se nadam da će ga uskoro prestat mučiti probava. Inače, strašno puno kaka i piški, a presilno mi je kak me uvijek kod prematanja popiški i to pošteno. Neki dan je popiškio sam sebe, malo je falilo da mu u usta ne ode sve :ajme Cirkus živi :hahaha

ladybug, da te utješim...ja sam rodila na zadak vaginalno i sve je bilo gotovo za manje od sat vremena. Isto sam se jako bojala takvog poroda, ali nema razloga za brigu ako je kraj tebe stručno osoblje koje zna što radi. Mene je porađala doktorica, a ne babica što govori o ozbiljnosti takvog poroda, ali kažem, sve je prošlo odlično i bez problema. Ništ ne brini, bebica će sigurno ostati tako do kraja jer nema više toliko mjesta za izvođenje akrobacija. ;)

Evo ga...već je budan i plače, tak da moram gibat...tipkamo se opet čim ulovim malo vremena :kiss

P.S. Kitty, stalno hoću iskomentirati da si rodila na moj službeni termin :luv
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 29 tra 2016, 18:26

ladybug1 je napisao/la:a ja u glavi nisam spremna za porod...

lady, znaš za moju tarpanu tijekom ove trudnoće. ni približno nisam bila spremna na porod. uopće si nisam mogla vizualizirati bebu. toliko sam bila usmjerena na to da doguramo do termina da o porodu nisam mogla ni razmišljati. bila mi je muka od same ideje da ću morati biti u bolnici par dana, prvorođena je bila očajna zbog toga. ja bih sve dala da je netko porod mogao obaviti umjesto mene. znam da sam MM dan ili dva dana prije poroda govorila kako nisam uopće spremna. kako mislim da ne mogu preživjeti (!) porod. bila sam apsolutno nespremna.

MEĐUTIM. kada su krenuli trudovi, sve je sjelo na svoje. strašno sam ponosna na sebe (neću biti lažno skromna): bila sam totalno skulirana od prvog truda i posve spremna kada je cijela priča krenula. MM mi je poslije priznao da nije mogao vjerovati koliko sam bila posložena u glavi... hoću reći - sve je u najboljem redu. dogurala si skoro do samoga kraja; beba se je okrenula na glavicu - dakle, sve je puno bolje nego što je izgledalo prije koji tjedan, zar ne? bit će sve OK! :hug

bravo, Lucy, na dobivenoj težini. i mi ćemo, mislim, biti OK u tom smislu - moja isto jede k'o velika :srca
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kittyilevin » 29 tra 2016, 20:45

Janja je napisao/la:A zasto ti muz ne krene ranije sa starijom u vrtic pa da ipak ne kasni na posao?

zato što on radi od 8, a vrtićka grupa (njezina) je u funkciji tek od 7.30 (dotad je dežurstvo i nikog nema iz njezine grupe). njemu treba uglavnom više od pola sata od njezina vrtića do posla. ma, ok je, vodit će je on i dalje, nekako mi je žao prvorođene - voljela bih da je ne budimo ujutro, ali ona se ionako sama probudi, ako ne u 7 ili prije, tada svakako oko 8 - a ja sam tada još totalno grogi.
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 29 tra 2016, 22:37

Uffff..zenske..prvo dok iscitam sve,vec sam zaboravila sta san procitala >_<
Mi smo bili kod pedijatra na prvoj kontroli sa 14 dana, sada ima 2500g i 49cm,sta hoće reći da he dobio 180g i narastao 2cm. Ja sam u međuvremenu skuzila da malac ne moze isplazit jezik i da jednostavno ne moze sisati kako treba,dosla patronazna,ja joj rekla za to i zena pogleda,malcu ona resica pod jezikom,frenulum,skroz do vrha jezika. Niti do usnice nije moga jezik izvuć. Ja to rekla pedijatru na pregledu, odma nam dao uputnicu za maksilofacijalni,i jucer smo to već rijesili,kirurg mu je to capnuo skarama,bili gotovi za manje od minute :) dojenje ide već nesto bolje,malo manje se umara na sisi,ne zaspe mi odma nakon sta primi sisu u usta..al je malecki jos uvijek. Jede svaka 2h i po danu i po noći. Satravena sam,dok on jos dobi malo snage i pocne papat malo vise pa ce se i vrijeme spavanja malo produzit,nadam se :) Grcevi ga malo zezaju,al to je vise zbog njegovog nezrelog probavnog trakta,cak se ni ne naguta zraka toliko. Uhh.
Danas smo obavili maticni i mup,isli smo coporativno :D taman odradili maticni,on se probudio,podojila ga pred uredom i produzili na mup,poslje na kavu sjeli nas 4.
Mm se vraća na posao u ponediljak,valjda ću uspit sve izbalansirat i ne poludit pri tom. Bas sam mami rekla, kako sam strasno nervozna, i isplasena i zbunjena. S M sam bila suoer,tako je sve islo glatko,kao da sam imala već 300 beba,nista m nije bilo drama ni teski..a sada..sacuvaj me boze,ko kreten sam,uzas,kao da bebu nisam imala nikad. Totalna koma.trebat ce ni psihijatar da se oporavim,majke mi..mislim da me sj*** to sta su mi ga odnili ca odma po porodi,sta ga nisam mogla dojit odma i sta ga nisam mogla primit 9dana. Bas shit.
Vidim da se blizite porodima,aj bar vi rodite na vrime :D
Ja nisam nikako bila spremna na porod,ni kad je krenilo sve,0 bodova,pred kraj te agonije sam ridala ko kisna godina,vise mi je bilo pun kufer,tila san da zavrsi,a traaaaaajalo je,uzas. Sad kad provrtim film u glavi, jeza me prođe -_-
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ladybug1 » 30 tra 2016, 07:30

kitty :kiss uvijek nekako znas sta treba reci ...hvala! :hug
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Buba » 02 svi 2016, 07:58

'Jutro cure!
Kako ste? Je li koja rodila u međuvremenu? :mrgreen

Ja sam u komadu, trudova više nemam :hahaha JOš 2 tjedna do punog termina, u srijedu mi je kontrola.... bebica skakuće tj. okreće se, ja povremeno lagano prokrvarim, više bude onako trag na papiru, ali rekao mi je gin da se s time ne zabrinjavam, dokle god nije veća količina. U bolnicu da dođem ako bude količina da jednog uloška. Tako da sjedim i čekam.... tj. hodam i čekam :lol

Ja sam spremna za porod, mislim jesam i nisam... spremna sam utoliko da jedva čekam da sve krene, da vidim bebicu, nisam spremna na količinu boli, i htjela bi da mi krene kao što mi je krenulo prva 2 puta, tijekom noći lagani trudovi, pa jači tijekom jutra i da ne provedem cijelu vječnost u rađaoni (prvi put 5 sati, drugi put 3 sata). Jedino ne bi htjela da mi doma pukne vodenjak, ne znam zašto ali to mi je trenutna fobija :shock

Lilki lijepo malac napreduje :luv svo izgubljeno vrijeme (mislim na to u bolnici) ste vi već sigurno nadoknadili i samo hrabro naprijed... daj si još vremena da dođeš k sebi, još je sve friško.... :hug

Kitty kako ste vi?

Lady samo polako, vidiš da sve dolazi na svoje.... :hug

Lucy bravo za težinu! :luv Ja sam jučer čuvala kratko bebicu od 4 mjeseca i ulovila mi ruku i počela sisati, preslatki su kad su takvi :luv
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 02 svi 2016, 12:18

Buba je napisao/la:Kitty kako ste vi?

i dalje super :srca malecka mislim ima lagane grceve, zna se rasplakati i tijekom dojenja i nakon. to mi nije neka fora, ali zasad saniramo uz manju kolicinu frustracija. ;) frustrira me jer sam zaboravila kako je to imati malu bebu - za koju u načelu ne znaš točno što joj je, je li gladna, boli li je štogod, ili je naprosto umorna... nocas me nije trazila dojiti od negdje ponoci do 7 ujutro. :shock ja sam se, naravno, budila svaka 2-3 sata, pokušavala je podojiti, ali nije se dala... mislim da počinje kužiti razliku između dana i noći, ako ni po čemu drugome, tada po tome što sam tijekom noći uz nju cijelo vrijeme, a danju solira.

nisam nešto naspavana, naravno, ali ipak ulovim tu i tamo nešto sna. a kada se sjetim da je prvih mjesec dana iza nas... uh, kako to proleti, fakat želim uživati, unatoč nespavanju...

danas idemo na prvi pregled pedijatru. frka me je da će me ukoriti zbog bebinih prištića po licu. dosta je osuta, ali svi su mi govorili da je to samo čišćenje, uključujući i patronažnu. nadam se da je zaista samo to.

noćas sam sanjala da sam trudna. i nosim još jednu kćer. uh, ujutro sam se probudila sva tjeskobna :lebdi

lilki, bit će sve OK. dajte si vremena. u takvim situacijama (dijete prerano rođeno, traumatičan porod itd.) svi trebaju uložiti puno naprora da se naviknete jedni na druge. i bit će sve OK, čim prođe to teže razdoblje, malac malo ojača, dođe ljeto, kupanje, sunčanje, kave na suncu - svi ćete uživati :srca

buba, predvidjeh proročanski, zar ne? :plavusa :lol
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buba » 02 svi 2016, 12:57

kittyilevin je napisao/la:frustrira me jer sam zaboravila kako je to imati malu bebu

a što bi ja rekla? ti barem imaš manje dijete, moj mlađi ima 11 i pol godina :hahaha moram priznati da mene to pomalo i plaši... sve si mislim da to je kao kad voziš biciklu, uzmeš ju u ruke i instiktivno znaš sve! Znam da me panika ulovila kad sam došla doma s E, samo što nisam tražila upute :hahaha

kittyilevin je napisao/la:buba, predvidjeh proročanski, zar ne?

:angry
U četvrtak klinci i ja imamo akciju "beba, rodi se" :lol oni igraju na tv-u onu neku igricu "Just dance", ja sam to s njima dosad "igrala" sjedećki. Uglavnom, spojiš se preko mobitela na tv i onda plešeš, nešto kao i karaoke usput, ali bitni su koraci koje treba pratiti točno kako je prikazano na tv-u. Oni se totalno preznoje dok to plešu, i sad ću ja s njima to plesati, pa možda potaknemo bebušku da izađe i pleše s nama :mrgreen

Kitty javi kako je bilo kod pedijatra! I ne zabrinjavaj se za prištiće.. ja isto mislim da to nije ništa strašno...
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kittyilevin » 02 svi 2016, 13:16

Buba je napisao/la:[
U četvrtak klinci i ja imamo akciju "beba, rodi se" :lol

joj, Buba, kada baš vučeš za jezik (ovo je čisti zicer :lol), moram ti reći: sa svojim dragim bi - kada klinci odu u krpe - trebala imati akciju "beba, rodi se", if you know what I mean... :lebdi

šalim se, drži se - mogu misliti kako ti je sada gadno s trbušinom i iščekivanjem (koje je često sve samo ne slatko). :hug
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mlada mama19 » 02 svi 2016, 13:26

Hello ekipica, ima li kise? :ajme
Moj prvi tjedan je prosao kaoticno, prvo je mm zafibrao, pa nakon 3 dana i mala. S njom sam bila u subotu na dezurnoj pedijatriji. Gnojna angina ugl, dobili smo sumamed koji je odma prvom dozom ispovracala, tako da u startu imamo dozu manje :ajme danas je napokon bolje.
Ugl veselo.

Onda pricest nam je u nedilju. Moram se zbrojit koje kolace cu radit, odradit zavrsne shoping-e i svasta nesto.
Ma nema labavo kod nas :mrgreen

Sinoc sam se napokon naspavala nakon nekoliko veceri. Danas se bacila na ciscenje dok tijelo nije reklo dosta, sad pijem kavu :kavica
Jucer sam cili dan imala neke nezgodne bolove al nisu trudovi

Kitty sretno danas na pregledu, javi kako mrvica napreduje :luv

Lilki samo polako treba vremena bit ce to ok puno se mazite.

Buba haha sretnoooo u misiji nek se beba rodi :lol

Janja,lady? Sto ima kod vas

I ja vec danima imam gusti bijeli iscjedak mislim da je to ok
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Buba » 02 svi 2016, 14:26

Kitty to sam mu i ja rekla, ali on je sav u panici :hahaha rekao mi je to i gin na zadnjem pregledu, a md me samilosno pogladio po koljenu i rekao nek se smirim :ajme :hahaha

Mlada mama bome kod vas je isto stalno neka akcija :hug nadam se da je malena dobro....
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ladybug1 » 02 svi 2016, 16:57

Bome ste se raspisale..tko ce vas polovit :lol mi smo danas bili na pregledu i sve je ok.otvorena 3cm(zadnji put 3 i pol..., valjda ovisi o dr.smijem se napokon kretati! :rodj naravno necu trcat okolo ali tu i tamo koja setnja..makar ubrat cvijece u vrtu.rekao dr da sam u terminu da bi isli na poticanje trudova ali ovako jos nema smista ista raditi... i da bi mi ovo mogao biti jako brz i lagan porod...oooo iz njegovih usta.... :lebdi
ladybug1
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Sljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.