Marta sretan rođendan!!!!!
latica je napisao/la:mene navečer sve nešto savladalo, umor, emocije, trudnoća, sve, kad smo došli doma nakon svega, sjela sam na kauč i samo su mi suze krenule. kaže ona meni: zasto si tužna? zasto plačeš?, kažem ja - ma tužna sam jer tata ide na put sutra pa ga neće bit cijeli tjedan. i ona mene malo pomazi po kosi, onako nježno i pažljivo, da mi puse po licu, zagrli me i kaže: sad sam ja isto tužna jer tate neće bit cijeli tjedan i onda me opet pogleda i kaže: ja vidim tu jednu suzu, obrisat ću je i obriše mi suzu u kutu oka, žene moje, ja vam ne mogu opisat koliko sam ja bila na nju ponosna, kako mi je velika i kako mi je onako ozbiljna u nekim trenutcima, ma velika moja cura
Kako je ona pažljiva!!!
Sva sam se rastopila čitajući.I D je jako osjećajan, barem kada sam ja u pitanju.
Neki dan sam bila toliko umorna i iscrpljena i još me neka viroza hvatala, pa sam legla,a on je jedno 15-ak puta došao do mene ,pa me pokriva,pa me ljubi, "kuha" mi čaj, ušutkava L i mm da mi ne smetaju. Ma presladak je bio
Latice hvala na čestitkama!!!
Mi smo naš rođendan slavili 3 dana
u subotu su nam bili "frendovi" kako moj mili kaže, u nedjelju roštiljali s rodbinom,kumovima i prijateljima koji nisu mogli doći u subotu, a u pon su nam došli oni koji nisu mogli za vikend, tako da je mama pala s nogu
,ali vrijedilo je!! Za taj osmijeh i zadovoljstvo na njihovim licima dala bih sve.
Torta je bila spiderman (pravila sam je sama) i klinci su bili oduševljeni, jer je bila od čokolade, a slavljenik je jeo "svoju" tortu (on ne voli čokoladu) Njemu sam ispekla onaj zebra kolač (zapravo biskvit koji je prošaran sa kakaom).
Uglavnom sve ok bilo!!!
Idem sada. Šefa mi trenutno nema u uredu, pa opet tipkam poskrivečki

za vikend ćemo klasika . knjižnica i to, vidjet ćemo kakvo će bit vrijeme, a u nedjelju idemo u 11 u kino na matineju, da malo promijenimo rutinu, a prognoza je loša pa nemamo kamo van.

i tebi će biti bolje kad trudnoća malo uznapreduje, ne brii se, a do tad odmaraj kad stigneš!