Sada je: 25 kol 2026, 13:04.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Samo bih spavala, ubi me ova kisurina koja non stop pada
pčelica_maja_23 je napisao/la:pčelica_maja_23 je napisao/la:
21 DAYS FIX
1. dan - Total Body Cardio Fix
Traje 30 min zajedno sa zagrijavanjem i istezanjem
HIIT sistem
4 rutine, svaka ima 2 različite vježbe - zbog ovoga je zbilja zabavno vježbaati i ne zamoriš se. Ne znaš što te čeka u idućoj rundi vježbi što kod nekih HIIT kombinacija nije inače tako. Obično znaš kaj te čeka pa popuštaš.
Napor: 1 min, odmor: 20 sekundi
2. dan UPPER FIX
30 min, HIIT
1 min napor, 15 sek odmor
2 kruga sa po 5 vjezbi.
Modificirala sam dva lezeca trbusnjaka sa obrnutim trbusnjajkom, jedna po jedna noiga dolje gore
i sa pilates loptom,lopta naslonjena na zid ledima na to i valjas ju po zidu gore dolje
Sklek na podu modificirala na zid, noige rasirene i dalkeko kolko moigu da ne sletim na nos
Plank modificirala side plankom koji je potpuno siguran za separaciju dijastaze
3. dan LOWER FIX
4 kruga svaki po dvije vjezbe
Nema modifika za postpartum,bruh ili dijastazu
4. dan PILATES FIX
Nisam mogla ni pratiti kolko sam cega modificirala sama sebi iz glave.
Kad pomislim da mi je to bio glavni razlog da ne vjezbam jer cu morat hrpu toga mijenjati a sad kad sam se uvatila nije problem, samo saltam po onom sto znam da se smije.
Niti side plank nije lak. Uvijek ga mozes dodatno otezati sa podizanjem sa lakta na dlan,utezima il sto vec.
Mogla sam cijelu supermen seriju i table poziciju iako nisam sigurna je li ok.
Al imala sam steznik
pogotovo. malo mi je zagrijavanje dosadno ali kratko traje pa nema veze.
. i hvala na odgovoru!
, barem naizgled, kad se slikam, nisam mjerila cm. čvršća jesu, naravno. posebno mi se čini da su mi kvadricepsi ojačali, možda čak i previše, a najkritičnija mi je stražnjica i unutranjost bedra. vjerujem da će se i to utegnuti malo, u svim programima se rade svi mišići. ali ne bih da mi kvadricepsi budu još deblji
. zasad nisam preskakala vježbe za njih, nego npr. jučer boksaju i kaže im trenerica neka se spuse u nogama što niže, a ja nisam, nego samo malo... savjeti su dobro došli
.
. tako da moj savjet je da promijenis trenericu
. jillian je u mom programu imala puno iskoraka i cucnjeva. imaju ih i ove 'moje' ali po malo drugacijem sistemu.
. imaju ih svi. ono sto se meni cini da je kod jlillian 'problem' je to sto se radi 10 dana jedno te isto, pa onda drugih 10 dana drugo itd. barem je 'moja' jillian tako bila koncipirana. a ostali uglavnom u toku tjedna mijenjaju vjezbe pa se to drugacije na misicima primjeti.

Bornice, koji program ti sad radis tocno?
. Burn intervals, 50minuta. Jako jako sam se preznojila, jednu vjezbu sam i 'prehodala' jer sam ostala bez daha, ali sam onda do kraja u punom tempu odradila. Jos su i trbusnjaci na programu, ali njih sam jucer a danas nema vise snage pa necu. Jos se cijedim 
pčelica_maja_23 je napisao/la:
21 DAYS FIX
1. dan - Total Body Cardio Fix
Traje 30 min zajedno sa zagrijavanjem i istezanjem
HIIT sistem
4 rutine, svaka ima 2 različite vježbe - zbog ovoga je zbilja zabavno vježbaati i ne zamoriš se. Ne znaš što te čeka u idućoj rundi vježbi što kod nekih HIIT kombinacija nije inače tako. Obično znaš kaj te čeka pa popuštaš.
Napor: 1 min, odmor: 20 sekundi
2. dan UPPER FIX
30 min, HIIT
1 min napor, 15 sek odmor
2 kruga sa po 5 vjezbi.
Modificirala sam dva lezeca trbusnjaka sa obrnutim trbusnjajkom, jedna po jedna noiga dolje gore
i sa pilates loptom,lopta naslonjena na zid ledima na to i valjas ju po zidu gore dolje
Sklek na podu modificirala na zid, noige rasirene i dalkeko kolko moigu da ne sletim na nos
Plank modificirala side plankom koji je potpuno siguran za separaciju dijastaze
3. dan LOWER FIX
4 kruga svaki po dvije vjezbe
Nema modifika za postpartum,bruh ili dijastazu
4. dan PILATES FIX
side plank modifikacija za sve plenkove
uglavnom core iz MUTU
5. dan CARDIO FIX
modifikacija burpeeja na uski čučanj i skok
modifikacija mounteenclimbera kao stojeći (naizmjence visoko koljeno)

. A dirty 30 je super! Nije strasan kako zvuci nego je odlican!
.Ana2010 je napisao/la:meni se isto dogodilo da su mi natkoljenice i bedra deblja nego prije, barem naizgled, kad se slikam, nisam mjerila cm. čvršća jesu, naravno. posebno mi se čini da su mi kvadricepsi ojačali, možda čak i previše, a najkritičnija mi je stražnjica i unutranjost bedra. vjerujem da će se i to utegnuti malo, u svim programima se rade svi mišići. ali ne bih da mi kvadricepsi budu još deblji
. zasad nisam preskakala vježbe za njih, nego npr. jučer boksaju i kaže im trenerica neka se spuse u nogama što niže, a ja nisam, nego samo malo... savjeti su dobro došli
.
- škicam malo druge programe - T25, ChaLEAN extreme - razmišljam da možda pređem na nešto drugo. mada svuda se sigurno rade čučnjevi, a i ne bih ih skroz izbacila... ili možda nastavim s body revolution... ne znam ni sama.
.
.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.