Sitne sitne kad prodjes rukom osjete se vise

Ja sve idem po sebi ako ja u pidjami i jos se pokrijem jorganom onda tako i njoj
A čekam da zatopli čudno neko ružno vrijeme , onda cemo maknut vreću a bome nije toplo
Imamo 19 u sobi
Sada je: 18 tra 2026, 12:46.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Napuhali smo pun paket balona, a onda on sjedne na njih i probuši ih, naravno. Bili smo na rođendanu kod njegove vršnjakinje, bio pun stan djece, većinom svi mlađi od 2 godine. I puno balona. I počne D. nabacivati balone, naravno, svako malo sjedne ili legne na neki. Naravno da ih je par eksplodiralo. On ništa, njemu je to pod normalno, a druga djeca plač i panika

.

dakle punimo skoro 2 godine, a on ima čak 11 kila, i 90 visok možda i mrvu više
i to teškom mukom stečenih 11 kila, neće ih sad valjda ova viroza srušit
no mojoj pedici je to skroz ok, po tablicama je minimum 10,5 kila s dvije godine za dečke, baš sam ju pitala jer me zanimalo. Tako da je on na 25 centili negdje, a tako je uvijek otprilike, dakle prati svoju krivulju. I meni je to ok, iako bih rado da ima 12 recimo. No moji doma....
mršav je, vidi mu rebarca, ajme kako je žgoljav... ono, moram ga skrivati kad se ide kupat jer im sve dođe žao. Mah....
imam još fore do jeseni to završit, a nikako se primit tog jednog ispita i diplomskog. S jedne strane ne mogu zamisliti da učim, a i nije da baš imam kad jer sam s malim prosječno 23 sata na dan. A opet, ako pustim da mi to propadne nakon tooooolikih godina studiranja, onda sam blesava. Ne znam, teško mi se prisilit početi, stalno čekam nešto....kao da mali počne bolje spavat, pa da ga tata više počne vodit van, pa sad je bolestan, pa ovo pa ono... 

zapravo, nismo ni on ni ja navikli da se tako nešto dešava jer je stvarno većinom zdrav ko dren.

Makar su si super kad mene nema, i valjda baš zbog toga što tata nije "hit", on stigne uz njih napraviti nekakvih poslova duplo više od mene.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.