Sada je: 25 lip 2026, 00:15.
Moderator/ica: medo14

znaci samo 24 sata za prijavu
Adorabla je napisao/la:znaci samo 24 sata za prijavu
ovo nisam shvatila. Kako mislite da imate samo 24 sata? To je užasno malo. Sistem zna krepati

patkica je napisao/la:Imamo toliko za programe s dodatnom provjerom, da.
Sl bar nesto pozitivno, odmah cemo znati, vec 28. realnu listu i bodove, jesmo li upali ili ne.
(Odnosi se za dvojezicni engleski, di nemamo nedoumica hoce li proci testiranje, nego hoce li po bodovima moci).

da ne moramo izvlačiti ove liste s foruma

malamaja je napisao/la:ve godine je novina da ćemo moći vidjeti u sustavu za određenu školu koliki je bio bodovni prag prošle godine, tj. s koliko bodova je upisan zadnji kandidat. tak nam je rekla pedagoginja na sastankuda ne moramo izvlačiti ove liste s foruma
ok, to je samo orjentir jer se zapravno ne zna na koje škole će biti navala.....mislim, zna se samo za ove standardne
medo14 je napisao/la:Da, to,sto imas bodove kao zadnji upisani nije garancija da ces upasti![]()
ta popularnost skola kao da ide u valovima, pa neke skole imaju snizenje a neke povecanje upisnog praga.
nekad i bez nekog posebnog razloga, nego bas kao da je stvar popularnosti, jer vecina klinaca gleda gdje drugi idu pa i to utjece na izbor. Nazalost za upis ce odlucivati stotinke kao u sprintu, obzirom da se gleda na 2 decimale prosjek.
Zgodno da vidis bodove od proslogidisnjeg zadnje upisanog, trebali bi staviti i bodove onoga 1. Ispod crte, nesretnika koji mozda ima 2 stotinke manje bodova, pa da s edobije dojam koliko je to sve relativno, malo sam cinicna![]()
Kako ti grah padne![]()
slažem se. kao što rekoh, to je samo orjentir....jer tko zna u kom smjeru će ove godine taj šušur
moja teorija je da je bolje ići u lakšu školu pokupiti dobre ocjene, uživati u životu, glazbi, druženjima i svemu ostalom, pripremiti se za maturu i upisati se eventualno na faks....a ne se zakopati i noć i dan rudariti po knjigama
mislim za par dana kad zaključaju eimenik 
sa 75 ima sanse u dosta skola

Broj bodova potrebnih za upis Šk. g.: 2014./2015.
ja shvatila da su to zadnji upisi....nemre biti od 2015/2016 kad smo mi sad koji ćemo se upisivati ta š.g.
barem nekakav orjentir
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.