Mojima to ne smeta ako dulje odspavaju, dapače
mi smo imali vikend da ja padam s nogu danas. u petak je bila priredba, to je bio cijeli show
https://www.youtube.com/watch?v=qoix3lDoevw&feature=share, seka je bila toliko koncentrirana i zainteresirana i toliko puna samopouzdanja, ona je svoje otplesala ko velika. brat joj s tri godine nije ni blizu bio takav. mala je zmaj, bez ikakvog straha, u prepunoj dvorani, ma stvarno me šokirala jer sam ja stalno mislila da će ona na kraju odustat. braco je isto bio super, oni su plesali zumbu. prvo je malo nešto kao preko volje radio, ali onda ga je nakon pola minute ponjela glazba, dakle kad se ono nda razbacao, ja samkrepaval od smijeha.
i na kraju podjela diploma, ne mogu vjerovat da još dva tjedna ide u vrtić i gotovo.
moramo proslavit ročkas, a taj vikend kad smo htjeli su već 3 rođendana vrtića dogovorena

i onda smo se dogovorili da slavi s jednom prijatlejicom, svojom curom od prije, mislim da će tak i bit na kraju!
inače, ja sam za vikend radila svaki dan do 13 sam imala neka predavanja, a popodne goste, a jučer smo išli na izlet - mm me isto šokirao jer ih je spremio, dakle ono - rezervrna roba, bočice s vodom, voće, kekci i burekići od doručka spakirani, sprej protiv komaraca, krema za sunčanje itd, samo je šeširiće zaboravio
uglavnom, vikend za pamćenje