Sada je: 17 tra 2026, 05:43.
Moderator/ica: Hajdi

kad je muz dosao doma poslao mene i stariju u park...ajme miline
divna 2 sata
najgore mi je kad urlice a ja ne znam sta joj je.ni jedan polizaj ne pase a ona vristi.

Što se vježbanja tice, pojma nemam kad je dozvoljeno, mozda nakon 6 tjedana?!
Mi ovaj vikend selimo u ljetnu rezidenciju i tamo planiram svaki dan ici u setnje uz more, a imam setnicu prilicno dugu pa to racunam kao pocetak vjezbanja. Isto kad se vidim u ogledalu mi je zlo..trbuh je jos rastegnut, strasno nesto.... 

Buba je napisao/la:Ladybug poznat mi taj osjecaj, dere se a nis nece iti si na čudu....Što se vježbanja tice, pojma nemam kad je dozvoljeno, mozda nakon 6 tjedana?!
Mi ovaj vikend selimo u ljetnu rezidenciju i tamo planiram svaki dan ici u setnje uz more, a imam setnicu prilicno dugu pa to racunam kao pocetak vjezbanja. Isto kad se vidim u ogledalu mi je zlo..trbuh je jos rastegnut, strasno nesto....

puna mi je kapa kenjkanja, stenjanja, izvijanja, bacanja
od onog kržljavog nedonoščeta, postao je pravi debeljko
faca mu je debela
a presladak majko mila. u ponediljak će mu biti 2 mjeseca, malo me brine to šta je slabo aktivan, M je u toj dobi mlatila i nogama i rukama, u krevetiću bi je našla ujutro skroz naopako, a ovaj je neki sav radije ne bi ako ne moram ništa

raste lijepo. drži već glavicu, fino se motorički razvija
guguće i svjesno se smije. napunili smo dva mjeseci prije koji dan, cijepili se. (ah, to sam vec sve pisala, sada sam se sjetila). u načelu je dobra bebica, i dalje puno spava, budna je maksimalno sat vremena, ali je moramo nunati, obožava spavati vani pa ja izlazim ujutro, uspava je nunanje u kolicima, i muvam se okolo dok ne odem po prvorođenu u vrtić. malena zaspe, a ja uspijem napraviti svoje stvari za posao. no zato sam onako fest umorna, križa me strašno bole, morat ću vidjeti da nije nešto ozbiljnije...
skinula skoro sve kile, ostale 2-3, taman da izgledam normalno.

stolicu za ljuljanje
Hajdi je napisao/la:stolicu za ljuljanje
Ovo se nikako ne preporučuje za djecu koja zaostaju u motoričkom razvoju. Evo ovdje više o baby handlingu http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=48&t=70400
moja za čas zaspe tako, a ja se isto opustim ljuljajući se.

ladybug1 je napisao/la: balvan.sa cicama.
nema nekih pravila, s njom dobila 11kg, a s njim 6kg. A celulit imala u obje trudnoće, al se nekako brišesam od sebe. šta se vježbanja tiče, oduvijek sam u nekom sportu, zadnje profi bavljanje prije 10-ak godina, veslanje, sve nakon toga neka lagana rekreativa, i pretprosle godine sam se pronasla u step aerobiku. šta se mene tiče idealan omjer kardia i učvrščivanja, u prvih misec dana sam smrsavila 7kg, i sve nakon toga je išlo u mišić. Sad bi se isto tila učvrstit, za kile me nije briga, ali leeeđaaaaa..prvo njih moram dovest u radno stanje
ona nekako prva nastradaju.
prespavao je između svakog njupanja, tako da sam predvečer izletila u šetnju s njim i mamom, švrljale smo po dućanima, i naletim u jednom dućanu na neke akcije, i kupim mu za zimu 2 dzempera, jedan 15kn drugi 20
a bili su po 80kn, i kupimo još ja i mama 50 novih ručnika za plažu, po 50kn, moram priznat da smo prošle bagatelno.
i guguće, i onako nježno izdahne. 

), ako sve bude OK, ostajemo dva mjeseca... prvorođenoj se vrtićke grupe spajaju već sljedeći tjedan, to obično bude kaos - gomila djece, nepredvidive tete, vrućina... najviše zbog nje idemo tako rano dolje - inače, iskreno, ne bih išla. s bebačicom još nemamo neki ritam, a bit će još gore s prvorođenom koja će htjeti na plažu pa vamo-tamo. + malecka predvečer zna fakat gadno plakati, nikako je utješiti (nisu kolike, ne znam što je), muka mi je unaprijed od komentara svih teta u susjedstvu + moje mame.
spava relativno OK (ili sam se ja navikla na buđenja
), dane uglavnom provodimo vani - u kolicima odspava uglavnom cijelo vrijeme. lakše mi je tako nego kod kuće, tamo je moram nunati, pa zaspe na 15 minuta, pa bude nervozna jer joj se spava itd.

kittyilevin je napisao/la:lilki, pa kud prije?![]()
da zna da nije jedina - ja sam sva 4 puta dobila stvari mjesec do dva nakon poroda. A uz to treba napomenuti da sam iskljucivo dojila (i to dosta cesto)
nismo se družile tijekom trudnoće (sorry ako sam zaboravila) - piši kada si rodila, curka/dečko, kako napredujete? 
Sa M sam uz dojenje, dobila nakon 4miseca. Produktivna maternica, pripala se da se štagod ne poremeti
Al' ide pošteno bome
, idući utorak nam je sistematski.
MM ide na put od sride do subote, bit ću malo sama s mojim bebama

kittyilevin je napisao/la:putnica, tebi je ova proljetnica četvrto dijete? svaka čast, klanjam senismo se družile tijekom trudnoće (sorry ako sam zaboravila) - piši kada si rodila, curka/dečko, kako napredujete?

uzivajte cure u svakom trenutku...mi obicni smrtnici cemo ce przit na asfaltu i uzivat u prenatrpanim plazama sa necijim smrdljivim nogama kraj glave

Moram te dostići...
mada mislim da je kod mene gotovo
javim se s kojom crticom više.
svima!!

neki dan se toliko derao da mu je puka kapilar u oku.uzas zivi.i nosaj,i pjevaj,nunaj,drndaj,uzas..treći mjesec je u tijeku..mozda neki skok..sta ja znam vise
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.