mamMary je napisao/la:Ja sam u crnjaku. Na trudnickom u mojoj grupi nema neke velike aktivnosti, a trebaju mi rijeci potpore.
Dakle, danas kod gin. 15+4 tjedan i kaze Gin. uloziva za vrh prsta. I mirovanje. I apaurin i magnezij.
kontrola za dva tjedna. Izludjena sam.
nema crnjaka, kakvi crnjaci. pa kolike trudnoće su se s ovakvim nalazom održale uredno do kraja?
samo treba slušati upute dr. ništa više.
i za svaki slučaj, ako već nije napravio, zatraži briseve, urinokulturu.
ja sam u prvoj trudnoći od 21. tt bila otvorena za prst. odmirovala skoro do kraja, rodila dva dana iza termina.
smiri se, bit će to ok
mi proslavili rođendan za vikend.
malac je još uvijek na turbno pogon.
ljubomorno vas čitam kak se rješavate pelena, kod nas još ni naznaka nema za to.
počinjem raditi, njega upisujemo u jaslice baš sada kada je ljeto i dežurne grupe. ne znam kako će to izgledati, ali drugog izbora nemam. čuvalicu si ne mogu priuštiti, radit ću za 2400kn, stručno osposobljavanje.
ne znam kako će to izgledati, malo me strah.
ne jede još uvijek ništa. već sam se prestala i truditi, da ostanemo prisebni i on i ja.
priča nekim svojim čudnim jezikom, rijetko ga razumijemo. samo nekoliko riječi su mu smislene. pratimo taj govor u Suvagu.
ali je na turbo pogon, ultra spretan i okretan, nevjerojatno brz. po stepenicama ne da hoda, nego trči. skače na sve strane, penje se svuda. i rijetko padne ili se udari.