Sada je: 18 tra 2026, 15:59.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
.

SonjaV je napisao/la:I pasu nam isto bokse jer onda ne plese oko nogu i ne ulazi svasta kad je u haljinici.

ne znam zasto i svi koji me cuju kazu da sam luda, ali tako nekako osjecam... voljela bih troje ako budemo u stanju haha, a nekako sam si ja ''pregruba'' za curicu, ne znam, tesko mi je zamisliti da radimo ''girly'' stvari jer ja nikad nisam bila od toga, valjda sam trebala biti musko
naravno to dok ovako cavrljamo, veselila bih se jednako, svejedno, koga briga bit o da je zdravo.. cuj mene, ko da sam trudna haha
jucer ujutro malo pocrvenio i do popodne vec bio sav natekao i crven, i to ne sami vrh, nego bas po sredini i pri korijenu. Njemu se inace ne da ni malo prevuci, ali evo 2 godine dosad nikad problema. Pa sam pretpostavila da treba cim prije mazat necim, pitala jucer popodne dezurnu pedicu, i napisala mi Garamycin. Mali bio u autu ostao, nije ga ni vidjela, samo sam joj opisala. I startali mazat sinoc, jutros je vec bio manji otok i crvenilo, a vidjela sam u peleni da je gnoj curio. Ne smegma, nego bas zeleni gnoj
nadam se da je to dobar znak, da ce to sve izaci, krema odradit

a i malo sam paranoicna da u danasnje vrijeme ima prikrivenih bolesnika i pedofila posvuda 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.