Sada je: 30 srp 2026, 23:50.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

).
) - 2 posude u kojima se može nositi a u njima se i miksa (jedna oko 3dl, druga 5), jedan nožić-sjeckalica. I mali motor, sve skupa ne uzme puno mjesta. Nije kompliciran ni za rukovanje ni čišćenje. Toliko da još žmireći mogu prije posla neki smućkati 
iako nisam baš bila za, dobila sam ju za poklon nakon onog topica o fermentaciji ovdje samo širila uokolo entuzijazam
Definitivno je dovoljna čista boca i evenutalno termosica, ako ne i termo navlaka - aparat je onako. nema tajmer po meni najbitniju stvar, ako već kopčam struju i sve.
. ovak na špagicu bi ipak duže bivstvovao u kućanstvu.
te isto toliko pomagala za špricanje šlaga, krema i o stalog uz pripadajuće nastavke. na kraju kolače, kako se i priliči ukrašavam iz obične vrećice za zamrzavanje
. iako roštilj pečemo na pravom roštilju na viksi, nek se nađe
ja kad odem u metro, uzmem neke na akciji po par kuna.
jer znam da će da me mrzi da sipam sastojke u njega i da ću na kraju 95% puta kupovati gotovi hljeb, a i zauzimao bi dosta mjesta. A što se tiče kojekakvih sitnih alatki, modlica i toga - mislim da sam razvila OKP oko nabavke istih i da treba da se liječim.
mrs. eastwood je napisao/la:guljači su mi naj ovi iz ikeje. ako pričamo o analognom pomagalu

. I toster, onaj horizontalni s nastavcima za tost, tople sendviče i wafle. To upotreblhavamo recimo jednom mješečno za tople sendviče.
Ona iz Ikee mi je super. Super mi je i gnječilica za češnjak, isto iz Ikee.
, je je bio ukljucen u struju i nisam odmah skuzila da curi. Zvala servis, odnesla ga i zamjenili su mi noz. Rekli su da je osiguran motor, da voda prodje dolje.

Ana2010 je napisao/la:Ima li tko Russel Hobbs blender? Koji? Je li dobar?
Ne Elipsu je akcija -25%. http://www.elipso.hr/prilika/rh-blender ... _25-posto/
Morala bih nabaviti neki. Nutribullet mi se čini preskupim.
Ne cini mi se nekakva revolucionarna akcija. Znalo je biti boljih.

mamamana je napisao/la:Ima li koja od vas doma pekač za kruh? Koju vrstu, kako ste zadovoljne njime? Snujem već dulje vrijeme o nečem takvom, a nikako se odlučiti...

Bellatrix je napisao/la:I ja razmišljam o pekaču. A koliko to čudo otp košta?
Tj vidjela sam jedan za 800 kn. Meni je to malo previše.
Ima li ih jeftinijih?
latica je napisao/la:, onaj se ipak nekako puno više mrvi , ne možeš ga tanko narezat ko ovaj...

. Mi malo jedemo kruha pa sam odustala od njega.Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.