Moja srednja je pred puno godina tamo polagala prijemni i uopće nije bilo lako, na kraju je bila malo ispod crte.
Sada je: 27 kol 2026, 09:16.
Moderator/ica: medo14
malamaja je napisao/la:pa sad....od 41 kandidata 13 ih je prošlo. pa ti vidi![]()
meni se to čini dosta slabo....ili...

hvala svima
nama je treći 
malamaja je napisao/la:primjenjena prima 126 učenika, redovno....za onoliko koliko upišu na predupisima smanjiti će kvotu. to je znači cca 4-5 djece...
malamaja je napisao/la: onda idu na listu. koja će biti sutra i

samo ometaju i smetaju brojčano stanje a s tri uključena učenika s teškoćama u razvoju razredni odjel ne može imati više od 20 učenika.
ili 19 za razrede od 28 učenika.Adorabla je napisao/la:Ne krivo si shvatila. Normativ je 26 odnosno 28 ako je istina da su povecali ove godine.
Mirci je napisao/la:vo je iz pravilnika:
Naime, u pojedini razredni odjel mogu biti uključena najviše tri učenika s teškoćama u razvoju. Ako je u razredni odjel uključen jedan učenik s teškoćama, razredni odjel ne može imati više od 26 učenika, s dva uključena učenika s teškoćama u razvoju razredni odjel ne može imati više od 23 učenika, a s tri uključena učenika s teškoćama u razvoju razredni odjel ne može imati više od 20 učenika.

http://www.ss-graficka-zg.skole.hr/upisi.html
i bojim se da će izvisti a baš to želi upisati.
tam je 26
i pretpostavljam da jesu....

malamaja je napisao/la:
naša lista će se objaviti u 12![]()
![]()

prijavljenih kandidata ...mislim, najvažnije je da je upala tamo gdje je htjela 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.