Sada je: 27 kol 2026, 07:50.
Moderator/ica: medo14

hvala

da to se nekak izgubilo u ovim prijemnima....

al me se srećom ništ ne pita

tu si u pravu, samo nemaš minimalni broj bodova

fakat nisam mislila da će upasti (zato btw i ona primjenjena, tu sam znala da bu ziher upala
)
odoh s topica. dosta mi je upisa za ovu godinu 

Dobri andjeo je napisao/la:Pa jel se ne ulazi direkt na predupisima?svi koji se prijave bez obzira na bodove? ( ok jasno mi je za primjenjenu i skole s prijemnima).
ali sad mi je skroz jasan
...sutra prijave programa. 
marelica je napisao/la:evo, dočekala sam i 26.6. polako se zagrijavamo....sutra prijave programa.
Ide i na provjeru eng. u XVI, baš me zanima kako će biti, odabir je još možda i X, isto dvojezična al će sutra vidjeti. Pa onda misli mijenjati sve "brojeve" gimnazija da vidi otprilike kak "sustav radi".
Do sada nije bilo nikakve panike, al sam jučer vidjela da su neke radne bilježnice iz engleskog na stolu. Valjda će malo ipak pogledati prije tog testa.

skorpionka je napisao/la:Moj je toliko nezainteresiran da za sada zna 6 programa koje ce staviti, ali svaki dan smisli novi redoslijed

Berta je napisao/la:Moj isto ima 6 programa u 3 skole, samo redoslijed mijenja. Sad se vec nekako zna redoslijed skola, ali redoslijed programa jos seta.
Sta smo ono rekli, nakon 28. i ako prodje testiranja dvojezicne programe i dalje moze setati po redoslijedu?

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.