kao da je malo "tupast"
navikneš se na njega ali kao da je ostao u šestom osnovne

Sada je: 30 tra 2026, 03:50.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

. Salu na stranu, svaka od nas ce izgledati najbolje sto moze
. 
S malo većom guzom
Meni se baš sviđa kak izgledaju te fitness žene, tonirano, kuže se mišići, ne mislim da je pretjerano. A znam dosta cura kojima se takav izgled ne sviđa, njima je to premišićavo za ženu. Naravno, svatko ima svoj ukus, al kad mi još kaže da se njoj sviđa izgled nekog modela s piste... onda ha kolutam očima 

a danas 2.5h veslala po Gackoj
. Obiteljski naravno
. Nisam uspjela bas sve ko oni. Tu i tamo sam presla na modifikatoricu. Neke vjezbe pocela sa skakanjem pa nastavila bez skakanja, neke sam sporije od njih. Rade 25 min bez odmora, u to su ukljucene 2 puta po 2 min burn out (iliti ubijanje). Na kraju je dodatni cool down 2-3 min.
Mala Bornica je napisao/la:Malo sam skrenula s kalendara, pa sam jucer hodala po plitvickim jezerimaa danas 2.5h veslala po Gackoj
. Obiteljski naravno
![]()
Sutra nastavljam po programu.
Vjerojatno cu uskoro umjesto piyo uz CE ubaciti autumn (21dayfix extrime).

nevenera je napisao/la:Core 1 je ok. 80 kcal za 11 minuta. Sve se ponavlja 11 puta. Ali neke poteze zovu drukčije nego u drugim programima. I ima par novih- npr nisam nikad radila plank roll
https://youtu.be/pCkp6c5kX-Q
Treba podloga i 1 uteg.
Nisam zadovoljna jer u 10 min hammer abs il body beast abs Sagi napravi više.
Sama program bi malo poručila još. Pošto mi se planirani Ruthless nije nikako svidio.
(koristila sam ju kao malo viši steper, za tu svrhu može poslužiti umjesto bencha). Čak mi je malo previsoka, ali hrabrim se da sam ja onda napravila više od njih jer sam se penjala na višu klupu
Mislila sam da ću biti u komi i da neću imati energije, ali bilo je baš dobro! Ovo je iznimna situacija bila, ali da mogu, možda bih se i prešaltala na jutarnje vježbanje! A uvijek sam tvrdila da nisam jutarnji tip.

pčelica_maja_23 je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:Malo sam skrenula s kalendara, pa sam jucer hodala po plitvickim jezerimaa danas 2.5h veslala po Gackoj
. Obiteljski naravno
![]()
Sutra nastavljam po programu.
Vjerojatno cu uskoro umjesto piyo uz CE ubaciti autumn (21dayfix extrime).
kaj buš 3 kombinirala?
a takvih palica mi u kuci ne fali posto imam bubnjara
.
. Ti stvarno ne izgledas ko da imas puno kila viska. 
godine vježbe. od napred je ok
Ana2010 je napisao/la:Planiram do kraja odradit body revolution. Bilo bi mi steta odustat sad.
morena je napisao/la:ali da mogu, možda bih se i prešaltala na jutarnje vježbanje! A uvijek sam tvrdila da nisam jutarnji tip.

Jer bi mi pasalo kad se rade noge - čučnjevi i lunge (kad nisu mišići ruku toliko opterećeni) da povećam težinu na bar 7 kg.

), i onda vjezbe npr. cucnjevi ali takvi da se noge tresu, pa sklekovi, i to dovoljno sklekova da sam pozeljela stati prije njih. dobar trening.
Ana2010 je napisao/la:Bravo, cure!
Bornice, kako ti se cini chalean extreme sad kad si vec dosta dugo na tome?
Ja bih probala to kad zavrsim s body revolution.
ali je ok. i cardio treninzi su ok, ali posto program traje 3 mjeseca a cardio treninzi se ne mijenjaju, dosade. treninzi snage su super: ima 3 programa, svaki po mjesec dana, a unutar svakog po 3 treninga. to ne stigne dosaditi. ja imam jos par dana PUSH faze pa prelazim na treci program snage (LEAN). problem dosade sam rijesila ubacivanjem piyo treninga.morena je napisao/la: Uglavnom, bio je super trening, pošteno se umoriš, baš sam zadovoljna.
nevenera je napisao/la:
U chisel se autumn razmahala

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.