Sada je: 25 lip 2026, 04:35.
Moderator/ica: medo14

patkica je napisao/la:4. dvojezicna je 2 upisala na predupisima, i upisuju 26.
18. je upisala 15 na predupisu, jedan je ponavljač
e taj mi je falio ....niikak mi nije štimala matematika...znala sam da je jedan padobranac malamaja je napisao/la:zakaj oni s izravnim upisom ne pišu prijemni u miocu ? ne kužim...svi pišu prijemne i onda se rangiraju po bodovima i onda upadaju izravnim upisom temeljem kvote. osim ako nije izravni izravni a to su oni koji su državni prvaci i sl.

da, da...ma nisam na njih mislila.vidiš da sam napisala izravni izravni
sretno im svima sutra 

....tamo ih je 6 na izravnom upisu

naposala sam prije vec da su uskladjene skole da ne budu u isti dan

Dobri andjeo je napisao/la:Tesko da ce u mioc upasti itko tko nije imao 80 b za start .
znaci 7 oj Ove g raste popularnost.
Ko zna ko je i kakav ravnatelj sad tamo nakon vokicke?

palunkica je napisao/la:Kažu inače da je 2. bolja od 7.

palunkica je napisao/la:Navodno je ravnateljica u 7. nametnuta od strane bivše ravnateljice. I da više nije bajna situacija u kolektivu. Ne znam ništa pouzdano, ovo je trač koji sam čula sasvim slučajno, u prolazu.
Kažu inače da je 2. bolja od 7.

pa kajsu tolika djeca lumeni za matematiku 

marelica je napisao/la:palunkica je napisao/la:Kažu inače da je 2. bolja od 7.
tak sam i ja saznala (trač, trač) okvirni poredak:
od općih gimnazija VIII, II,VII, III, X
od prir.mat. XV, V, III i X dijele mjesto

Dobri andjeo je napisao/la:Pa ja se cudim daje najveca navala na matematickepa kajsu tolika djeca lumeni za matematiku
Ja sam uvijek mislila da je vise deustvenjaka i onih kojima neide matematika a ispada da jusvi rasturaju , osim mojih naravno

Dobri andjeo je napisao/la:Pa ja se cudim daje najveca navala na matematickepa kajsu tolika djeca lumeni za matematiku
Ja sam uvijek mislila da je vise deustvenjaka i onih kojima neide matematika a ispada da jusvi rasturaju , osim mojih naravno
dobrodošla u klub. matka je nužno zlo....mi ćemo ju imati sve 4 godine
ne znam, ali uvjeravaju me da je to drugačija matematika
nego u recimo II ili VII
medo14 je napisao/la:marelica je napisao/la:palunkica je napisao/la:Kažu inače da je 2. bolja od 7.
tak sam i ja saznala (trač, trač) okvirni poredak:
od općih gimnazija VIII, II,VII, III, X
od prir.mat. XV, V, III i X dijele mjesto
od opcih gimnazija fali ti I.gimnazija koja je isto u tom rangu

Sanika je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:Pa ja se cudim daje najveca navala na matematickepa kajsu tolika djeca lumeni za matematiku
Nije ti to isključivo zbog matematike, već i zbog informatike. Jedino te škole imaju informatiku u sva 4 razreda.
Moja bi npr. školu s informatikom ali bez matematike, a da ne spominjem fiziku
, nego za nekog ko ne voli i nije za matematiku i fiziku. Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.