Evo i nas, mi smo dobro, na moru smo vec peti dan, a ja se nisam jos raspakirala, grozno , znam, ali imamo toliko toga sto po stanu treba napraviti... pisulinac je bio vrlo brzo ozdravio nakon mazanja, ali nadam se da nece to krenut cesce, te upale....
Otkad smo dosli, malome se apetit fino pojacao i nadam se da ce tako i ostati, mozda se konacno malo popuni haha. Valjda mu pase promjena klime, a i prilicno je aktivan i skoro cijeli dan na zraku.
Suncica moj ima isto dlacice, posvuda skoro, ali svijetle, male mekane.. mislila sam da je to uobicajeno
Mi na kupanju vec danima, jos se nije okupao. To je tipicno za njega, sve polako i ne daj Boze ga forsirati jer onda je tek gotovo. Prva dva tri dana nije ''mogao'' ni hodati, samo stajao kao ukopan, iako je sve fini sitni sljunak. Samo bi se bio igrao sjedeci uz more ili u plicaku. Omda se prekjucer igrao s djecom, imamo tu starije rodjake, pa je odjednom zaboravio da ne moze hodati i da mu trebaju sandale hehe. Jucer se vec lijepo sam zaigrao, punio je brodic morem i normalno je isao puniti kanticu u more i preko koljena. Pomalo... ja sam cesto nestrpljiva, a njemu bas treba obrnuto. Sreca muz je totalno strpljiv pa me on spusti na zemlju kad treba.
Malo je jedino problem spavanje navecer. Nije mi opcija da bude budan iza 21, i zbog njega i zbog nas. A bome skoro svaku vecer debelo okasnimo, dosad se nikad nije opirao za ici spavati, sad je malo zezao. Valjda bude preuzbudjen. Skuzila sam ako zelim da legne do 21, moramo do 20 najkasnije biti doma, nahranjeni, i direkt na spremanje. Ali mislim da malo pretjerujem pa prekasno odemo na plazu, zbog sunca kao. Trebala bih popodne vec u 17 kretat na plazu, jel po vama to prerano, prejako sunce? Kad vi idete u setnje/na plazu, ujutro i popodne?