ko bi reka da je nedonosce Izgleda da sam se oko motorike zabrinila totalno neopravdano. Kaze pedijatar, s obzirom na korigiranu dob,savrseno se razvija i motoricki prati dob,tonus mu je skroz dobar,cak nije plakao na pregledu
al nimalo. Jedino jos tu i tamo malo oci pobjegnu negdje,ali fiksira bez problema. Sad mi je dusa na mistu. Pitala sam ga za to drecanje,kaze on,s obzirom na sve ostalo moze bit jedino da je malo nervoznija beba,sam od sebe. Jer uglavnom se te epizode i događaju popodne/uvecer,tako da ima smisla.@Hajdi, dok je jeo Babylove Pre,strasne grceve,kolike,stagod,prebacili se na 1,kroz tjedan dana sve prestalo. Tijekom dana mozda jednom,dvaput zaplace,stisne se i isprdi i gotovo. Nekad prođe i dan-dva bez drame. Pogledao mu je ped i usi,ali sve je uredno. Nista,pretrpit jos malo dok ne sazrije on i to je to
Cijepljenje odgodili za pred kraj godine

Bravo za tatu kako se snašao s novorođenčetom
Žao mi je da nisi mogla imati dijete uza sebe dok si bila u bolnici.
s tim da ped. nikako ne priznaje težinu od najniže tj. one s kojom smo izašli iz rodilišta već gleda samo porođajnu
iako, jest, dosta je malo dobila za taj prvi mjesec... bit će sve OK, probaj polako vraćati samo dojenje, pa kako ide...
(puj puj puj, forumsko prokletstvo
spavala od 20 do 1, odonda spavala, ali se istodobno vrti kao zec na ražnju. pa bi dojila, pa ne bi dojila. pa bi na leđa. pa vbi na trbuh. taman zaspem malo iza 6, a prvorođena vikne u pola 7: "mama!"

najmanje traži i najmanje se žali
, neki infekt. al evo, ide na bolje.
uvatila je upalu uha. Ovo lito nas nesto zdravlje ne sluzi bas najbolje.
okreće se s leđa na trbuh, drži glavicu uz ispružene ruke, malo joj fali da se okrene i s trbuha na leđa. super je beba. puno se smije, jako puno pozorno promatra oko sebe, odlična je. no oko nam još nije prestalo suziti, idemo kod okuliste, to sada već predugo traje. ima lijepu dugu kosicu i (još uvijek) plave okice