odlično smo se proveli. od smrzavanja prva dva dana do prekihavanja sad zadnje dane.
ne žalim se, odlično sve skupa

Svi bi bili u moru non stop no Toma se prvi počne tresti pa malo izađe van pa opet unutra. Vigo tako negdje kao i on a MAks je stalno u moru. Koliko smo na plaži on je u moru. A idemo onako školski, od oko 9-10 pa do negdje 11-12 i popodne od 17 do 19-20.
Totalno su uživali, svi opusšteni. Maks pliva, Vigo i Toma s rukavićima. Imaju i svakojake rekvizite. Najbolja im je ona daska pa njiho dvojica s time izvode vratolomije i prevrnu se i naghutaju vode, pljucnu i sve 5. Ne boje se i to mi je najavžanije. A i mi smo uvijek tu. Uvijek smo i mm i ja.
Postoji neka mala šanasa da mm neće dobiti GO istovremeno pa ću jedan tjedan biti sama s njima. A ići ćemo do pšlaže pa poludimo doma.
Prekjučer si je toma nožni palac razrezao na kamen. E to je bilo urlikanje kao da je palac odlomio. Mislim je dosta si je gadno to sredio i sva sreća da je bilo predzadnji dan. Kad god se sjeti slijedi kukanje. A mi kao pravi roditelji trećeg djeteta umiremo od smjeha i zezamo se na taj račun. Ipak nosi flaster i jako ga to veseli. Čak sam i odnijela danas u vrtić teti d mu ima za zamijeniti ako mu ovaj ispadne
I da počelo dežurstvo. U drugom su vrtiću ali su skupa pa to ide dosta glatko. Štoviše jako se tome vesele. Budu skupa ujutro do doručka. Onda se ipak odvoje pa su skupa vani i onda opet nakon spavanja. MA ovaj vrtić ima puno bolji vanjski dio i dosta hlada u dvorišti tak oda mi je to odlično no nama je dosta dalje pa ako nema mm i auta onda sam u 100 muka. Nadam se da toga neće biti u ovih mjesec što idu tamo.

.
. 

odličan je
. Super zakljucuje tvoj decko
.
hahahaha neve tako i moji. srednji i mali. jednostavno ne mogu u gaćama 

sad je vec bolje pa digne obje.
a baš ćemo vidit....ovaj manji zeza pa baš i nisam dobila slobodnu večer