Sada je: 30 tra 2026, 08:05.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
pa radim na tome. Umjesto pull up bara može elastična traka i door anchor. Elastičnu traku imam, a door anchor sam improvizirala (uzela "pauk" traku mužu iz garaže). I utezi naravno.

. mogla bi i projektor i platno nabaviti, umjesto laptopa, joj kako bi to bilo fora
! Dobro dodju
. Ima tu jos posla. Noge su prekrivene slojem celulita, planiram se nagradit nekim anticelulitnim tretmanima (vjerojatno kad prestanem dojiti). Nadam se da ce ustrajnom vjezbom sve biti jos bolje i skladnije. 
Mala Bornica je napisao/la:neve, ajde ako imas volje napisi sta od preme koristis za body beast. volim s utezima vjezbati, zato mi je chalean Lean odlicna, bas se osjecam jako i mocno nakon treninga;).

. Bravo za 21 df extreme. Je li ti bilo puno teze od obicnog 21 df? Sto sad vjezbas od body revolutiona?
Sagi u takvim slučajevima uzme utege od 25-30 kg
Al ajde, on je nabildano muško.

Liv Tyler je napisao/la:Ana, nakon t25, 21dfx mi je bio kao pjesmica.![]()
A na bodyrevolutionu sam treci tjedan, taman na pola, tek sam ga krenula odradjivati. Zanimljiviji mi je nego ona nasa prva Jillianica sto smo radile. Mada, bila sam skepticna. Cak i jos onomad odlucila da ju vise necu raditi. Ali eto, valjda se perspektiva promijeni kad se ne nadjes u drugim programima. I ovo ljeto cini svoje. Kako si ti zadovoljna s njom?
, a ponekad modificiram da olakšam.
, tj. poboljšati se, ali ne baš danima za redom isto.
. a onda sam mislila ili 21 days fix extreme (da ubacim jedan malo kraći program, a znam da će biti odličan) ili chaLEAN extreme - čini mi se da bih ovim programom naučila dobro raditi s utezima. a i vježbe s girjom izgledaju zakon, i to ću sigurn probati. uopće nemam predodžbu od koliko kg bi mi trebala, ali ima vremena, pronjuškat ću o tome kad se odlučim kupiti je.

Masha je napisao/la:Morena, na kojem si tjednu h&c, cini mi se da smo skupa pocele? Ja sam na 4., sutra bi mi trebao biti rest day ali cu nadoknaditi ponedjeljak jer tad nisam mogla odraditi zbog menge koja mi je lijevala.

. Cuvaj ruku. I ti, Bornice. 
Mala Bornica je napisao/la:od koliko kila bi bilo ok da uzmem girju? ideje?
Tak da nisam pametna. Probaj neke pokrete/vježbe koje inače idu s girjom odraditi s utegom (tipa onaj kettlebell swing), pa da vidiš kako ti koja težina leži. Ziher ne postoji girje od 10 kg, jer bi ta bila savršena 

.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.