Po x-ti put
Mi idemo na more sad bez Tina
On bude s mm-om ili da Sveki
Nije mu ruka još zacijelila
Došao nam je sports direct
Majice 9-10 su mu taman (tako sam i htjela) a donji dijelovi trenerki 9-10 veliki. Debeli su pa će biti za jesen
Sada je: 13 lip 2026, 20:31.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
. Imas li stvari s kompa i na nekom externom disku?
. Sad popodne sam bolje. Samo da brzo prodje i da se ostali ne zaraze.
tako smo se lijepo pozdravili sa svima, srce mi je bilo ko kuća, kad smo izlazili, a ono sunce nekako padalo na natpis s imenom bolnice, meni oči pune suza, tu su se moja djeca rodila, tu sam tek skužila šta je sreća, ma luda žena šta reć
bila sam sad sa sekom u istom apartmanu kao s Matom ka se rodio i to još i na njegov rođendan!
vi možda znate ša to meni znači jer moja velika cura je u tom početku slabo dobivala na kilaži od dojenja i nije kakala što je bio prvi znak da ne dobije masnog mlijeka, kad se sjetim tih briga, tih vaganja, muka mi dođe, sad kad vidim da ova piški i kaka, sva sam ko perce, visila ona stalno na sisi ili ne
strašno za reći, ali kad vidim pokakanu pelenu, srce mi poskoči od sreće

!
(kao i sinku od nase Liv). Mi smo festicu u krugu obitelji preselili na danas
.
M je danas ujutro dok je jeo krafnu ispala gornja jedinica pa se vratio ko krezubica
uz to ga je jutros nešto koljeno počelo bolit, kaže mi teta da je došao šepajući. boli ga samo kod određenih pokreta, možda se malo preforsirao ili neki krivi pokret napravio, tko će ga znat. i onda se još rasplakao da bi on ostao još na moru - osjetljivi moj, ja sam uvijek kad bi išli s mora išla očiju punih suza
kad su popodne išli van, M se vatio da nije sekici dao pusu
brzo je skužila u čemu je fora 
mlatio se s damjanom 

!
. Super su legici, moji se satima igraju njima, a i dobri su za finu motoriku, kreativnost...
onda ih mama malo odvede s MM-om do grada i predvečer prošetamo tu po kvartu. jučer sam išla sama s njih troje do trgovine po sladoled i kratko prošetat
najbolji mi je kad je ja držim i kažem tipa moram na wc, a on se stvori kraj mene: oćeš da je ja preuzmem
to ja njoj kažem kad se rasplače pa se ne može smirit. genijalna je zaista. kad mala zaplače a ja je držim ona meni jednom rukom spusti majicu, a drugom lijepo glavicu bebinu prema sisi okreće, dakle ona vidi šta treba i rješava. kamo sreće da je ona može nahranit
a to kako joj tepa i kako joj govori je za rastopit se: srecica moja mala, kaže ona njoj
oni imaju toliko energije da to nije normalno
prestara sam ja za novorođenčad 
latica je napisao/la:prestara sam ja za novorođenčad

sorry cure što davim s bebom, morala sam si malo olakšat dušu.

. I ja bih bila luda, mada ne bi trebalo biti razloga za brigu. Vjerujem da ce se sinko vratiti u normalu kad vidi da nema druge
.
. 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.