Mrvica2403 Rita 20.06.2016
fancy .rodila dečka 11.07.2016.
latica.rodila Magdu 20.07.2016.
svenegali .rodila curu 29.07.2016.
Mary5 rodila dečka
Sada je: 26 srp 2026, 23:32.
Moderator/ica: Diami

Moj gospodin je za sedam.dana dobio 700gr. Meni se to cini nemoguce,mozda su vage drugacije? Danas ga je vagala patronazna nekom svojom rucnom.vagom...Jeste da visi na sisi jutra do sutra,no bas toliko...sumnjam. Zadnjih dana je jako vruce,pa.je samo u bodiju kratkih rukava i pokriven tankom pelenicom. Divan mi je,divan
Pupak jos nije otpao,danas kao malo krvi nasli na bodiju,pa smo odmah zvali patronaznu,kaze nista strasno,dolazi ponovo u utorak i tada bi napokon trebao da otpadne. To ce biti 15.dan
A cekaju nas divne platnene pelenice

Danas je to patronazna sredila i mnogo to bolje odradi nego u ambulanti,pa sam odlucila da njima.vise i.ne.idem,platicu njoj.jos.koji i to je to. Ne boli tako strasno,vise je.mene da se to sve ne raspadne,pa.se pazim :-) Mm mi ga nocu donese i vrati u krevetic,nosi dok podrigne,saginje.se kad ga kupamo,a ja.neke laganije stvari i za sada je.dobro. Malo.sam lrvih dana pretjerala i odmah sjela.peglati,pa me tu noc boljelo i onda se.pokusavam primiriti sto vise bar ovih dana dok je mama tu da sve radi :-)

vi ne znate ša to meni zači jer moja velika cura je u tom početku slabo dobivala na kilaži od dojenja i nije kakala što je bio prvi znak da ne dobije masnog mlijeka, kad se sjetim tih briga, muka mi dođe, sad kad vidim da ova piški i kaka, sva sam ko perce, visila ona stalno na sisi ili ne
mislim, definitivno su vage drugačije, ja sam to naučila na gori način s prvom kćeri, ali to je u svakom slučaju veliki napredak nevisno o vagi, zato samo tao nastavite!!
mislim to ima 8 šarafa doslovno, to je kao stolić, ali on eć kaže kad ja dođem t napravit, samo nek ja kažem šta da radi 

ja sad gledam, koliko mi bude teško to buđenje i ne spavanje i sve to u paketu, pa me leđa bole jer se namještam za dojenje s tima malim sisama
ali nekako barem sam opet svoja, nema stalno tih osluškivanja bolova i zatezanja u trbuhu, pa namještanja i podmetanja jastuka i cijelog tog procesa
joj stvarno je bilo komičnih situacija u toj rađaoni 

noćas smo zaspale obje i ja sam računala da će se ona probudit, kad se ja probudim, a mi 4.5 sata u komadu odvalile, ona leži pokraj mene i mljacka budna
ali meni je super što nakon takvih dan-dva uvijek dođe dan-dva da spavaju, valjda da nadoknade
zezm te malo, znam da ti sad više nije lako, kao ni mary, ali valjda će uskoro krenuti. joj jedva čekam nove bebice u grupi

starijem je danas ujutro dok je jeo krafnu ispala gornja jedinica pa se vratio ko krezubica
uz to ga je jutros nešto koljeno počelo bolit, kaže mi teta da je došao šepajući. boli ga samo kod određenih pokreta, možda se malo preforsirao ili neki krivi pokret napravio, tko će ga znat. i onda se još rasplakao da bi on ostao još na moru - osjetljivi moj, ja sam uvijek kad bi išli s mora išla očiju punih suza
kad su popodne išli van, M se vatio da nije sekici dao pusu
brzo je skužila u čemu je fora 

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.