Sada je: 18 tra 2026, 12:50.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

samo sam ga ubacila 
Naravno da ništa nije obavio jer je očito sve na podu ostavio da skupim kao za psićem (to uredno odradi kad je gol, čini mi se da zadržava dok ima gaćice). Nisam sigurna da li je tvrdoglav pa ne želi (jer na sam spomen tute odgovara "Bome NE!") Ili baš ne kuži. Uglavnom, zaključila sam da mi je manje posla presvući gaćice (on mj čak pomogne oko brisanja lokvica, sam donese krpu) nego prati pelene
Tako da kad bude-bude, ja sam relax.

nevenera je napisao/la:mi kad smo se selili smo odmah tina (18 mj) stavili u novu sobu. išli smo u stan, pričali da će on tu spavati, da je to njegova soba. unutra smo mu stavili krevetić, noćno svjetlo i otvorena vrata sobe su bila. tako je odmah prešao tamo.
Emmalia je napisao/la:I ja planiram probat bez pelena, sad smo se dosta vozali autom odnosno putovali, pa nisam htjela ni pocinjati, ionako mu je promjena okoline bila. No sad bi trebali imati neko vrijeme u komadu da ne idemo na dulje relacime, pa bih se ohrabrila skinuti ga. Ionako me vruce, na moru smo...pa nek zapisava haha.. sto kaze morena, lakse oprati gacice nego pelene hehe.. jel vi to na ruke samo operete? Mislila sam popisane samo rucno, pa na sunce objesiti, to bi u tren bilo opet suho. Ali, imam samo 8 komada gacica, pretpostavljam da je to malo... moram kupit jos. Nemam ovdje neki izbor, ali ima Mana i kik, pa mozda tamo nadjem povoljno. Iako vec vidim da ce mu sve biti veliko od hlacica kad skine pelenu, hahaha..

misli, pa je donji ves, ali to je malo dijeteee covjeceeee... dan danas mi spocitava kako nisam maloga uredila za rodjendane, nego se slikao za prvi rockas cak u bodiju
a mi ono, daj molim te, bilo je 35 stupnjeva, rostilj na vikendici, sve opusteno...i sad da ga ja preoblacim za slikanje..nisam taj tip 

Emmalia je napisao/la:Morena, tako ti ja mamu izludjujem svoju, meni uopce nije bed da mali ide van kuce u bodicu, peleni, pa i gacama haha. A njoj je to ''donji ves'' i kako mogu pustit da takav hoda okolomisli, pa je donji ves, ali to je malo dijeteee covjeceeee... dan danas mi spocitava kako nisam maloga uredila za rodjendane, nego se slikao za prvi rockas cak u bodiju
a mi ono, daj molim te, bilo je 35 stupnjeva, rostilj na vikendici, sve opusteno...i sad da ga ja preoblacim za slikanje..nisam taj tip
![]()
Obucem ga finije za misu ili neke svecanosti, za u goste i slicno traperice, ali sve ostalo trenirka, bodici, pelenenismo ni muz ni ja od toga da patimo na sredjivanje, a moju mamu to bodeeee hahaha... sve si zamisljam kako bi bilo da imam curicu
![]()
Zato uvijek biram neke jako mekane i udobne, što sličnije trenirkama.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.