prvo,
fancy svaka vam čast na prirastu, pozitivno sam ljubomorna

nema šanse da moja tako skupi, možda s tri mjeseca, moooožda
a za pedijatricu nemam komentara, mislim da je bolje da ti nastaviš ko i do sada i dojiš bez brige
svenegali, jeste je vagali? jel sad kaka od kad dobije i bočicu? iskreno se nadam da je sad bolji napredak uz dodatak bočice. jel joj praviš jedan obrok ili više njih?
moja je sigurno sitna, to definitivno, nama su ovakve mjere kao kod mrvice i fancy san nedosanjani, za tjedan dana idemo na prvi pregled kod pedijatrice, nadam se da će do tada natući barem 600 g od otpusne težine, onda znam da će se izvuć na kraju. noćas je tako lijepo dojila i spavala, odspava tri sata, probudi se i mljacka, ja se prišetkam i za 15 minuta posisa cijelu jednu stranu, ono baš guta 15 minuta, podrigne i onda drugu isto tako i spava dalje. noć prije je recimo nakon prvog sna cijelu noć svakih 20 minuta sisala pomalo...
piški puno, prešli smo u platnene pa vidim koliko budu natopljene. a i kaka manje više redovito. recimo pokaka se jedan dan 4-5 puta pa onda 2 dana ne kaka, onda nastavi 1-2 dnevno i onda opet 4-5 puta u danu, pa dva dana ne kaka i tako u krug. joj stvarno se nadam da će nam to dobivanje na težini krenut, puno dojimo, to me ne brine, a sad uspije li ona i koliko doći do masnijeg mlijeka, to je stvarno teško procijenit...
za babinja, mi obično ponudimo kavu i piće, a ako dolaze ljudi s djecom ja nekad ispečem neke burekiće i složim nareske, ili samo neki jednostavni kolač - sve ovisi kada i tko dolazi. kumovima smo pravili ručak, ali zato što smo ih i zvali na ručak, pa dečki malo u dvorištu zaroštiljaju, klinci se igraju i tako. nema šanse da bi svima ručkove cijele pravila.
za grčeve, mi smo u isčekivanju i iskreno se nadamo da će nas zaobići. teško je to kad ne možeš ništa napravit a beba plače. ja joj dajem waya lgg kapi s d vitaminom evo već dva tjedna. vidjet ćemo, ako je i uhvate, ništa se tu ne može nego čekat da prođe ...