Sada je: 30 tra 2026, 12:50.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Jučer sam uzela Hammer build up, iz deluxe verzije, samo zato jer kraće traje s obzirom da sma kasno krenula vježbati. Razmišljam da bi trebala češće raditi noge, po rasporedu je super složeno da se uz osnovni trening 2-3x ubaci 15 min vježbi za noge, bilo Hammer Leg ili Chisel leg, ali to mi je onda predugo sve skupa odjednom... Mogla bi koji dan u tjednu ubaciti trening posvećen nogama iz nekog drugog programa. (noge i guza zahtjevaju najviše posla da se fino utegnu, pa da ih malo pokrenem. Mislim da sam u ok formi pa nema straha da ću se preforsirati)

edva cekam zimu za vjezbanje

. na kraju ću vjerojatno kombinirati to i nešto svoje, možda pratiti kalendar od chalean extreme, a umjesto cardio treninga iz tog programa ubacivati nešto iz piyo. morat ću malo isprobavati... glavno da se radi i da se ne preforsira neki dio tijela...
. ma proći će ta ruka brzo.

. 
Mala Bornica je napisao/la:pcelice, radis plank na koljenima?
pčelica_maja_23 je napisao/la:ima jako specifičan humor onak na granici da ne kužiš , jer nije amer pa ni taj mentalitet mu nije lego a i kao da mu "nisu sve karte na broju" al to je dojam vjerujem
meni se ful sviđa sagi
pčelica_maja_23 je napisao/la:umorila sam se, ali dok vježbaš nemaš osjećaj da umireš nego baš ideš do kraja, odmoriš i opet daš 100 %
pčelica_maja_23 je napisao/la:za sad imam osjećaj da je chisel teži od hammer, jesam li u pravu

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.