Sada je: 13 lip 2026, 20:31.

Generacija 2009. - 8. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 8. dio

PostPostao/la Ana2010 » 22 kol 2016, 12:37

Pozdrav!
Neve, super :). Sigurna sam da ces im ti koristenje dobro dozirati. Mi to nemamo. Ponekad nesto pogledaju ili odigraju na mom smartphonu.
Latice, ja sam u toj fazi s bebom izbjegavala druzenja kod nas, samo bi mi to falilo... Ti si puna volje, svaka ti cast. Stigne li ti muz sto pomoci oko djece?
Mi smo prekjucer bili na smotri folklora, mm je nastupao. jucer smo imali neko dogadjanje u etno kuci (koja je pokraj nase), sestra i ja smo radile kolace, mm ih pekao u krusnoj peci. I djeca su pomagala.
Veceras J ima opet nastup sa zborom. Bas joj se i ne da ici.
Na plazi vec dugo nismo bili :(. Kad je vrijeme ok, stisnu nas druge obaveze. Moramo se jos malo potrudit i iskupat prije kraja ljeta.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 22 kol 2016, 13:22

danas je muž bio s nikšom na kontrolu ruke. ponovo kontrola za 2 tjedna, tj prvi dan škole. i moj muž mene gleda kad ga pitam što nije rekao drugi dan. kao, pa čemu drugi dan.... :roll :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 23 kol 2016, 12:41

neve, za tm nemam riječi nekad, kao ni za svog. mom je moto: šta možeš ostavit za sutra, ostavi za prekosutra :ajme ja hodam već tjednima po kući, rasčišćavam, preslagujem i patim se, on ostavi ambalažu od radnog stola djetetovog u hodniku tjedan dana da hodamo preko toga, djeca i ja s kolicima, i uopće ne kuži šta se ja žalim :lebdi

ana, što se tiče posjeta, nekad mi je tlaka, a nekad mi dobro dođe - ovisi tko dolazi. naši prijatelji su mi zapravo super jer se djeca onda igraju, poslije moraju sami pospremit, a mi malo čavrljamo, ja mogu komotno dojit kraj njih ili ako je baš neka frka da je dijete nervozno odem u sobu, a mm je s njima, dakle sve onako ležerno.
vrtićanci su mi već veći problem, ali njih će mm popodne preuzet. obično M ode kod njih na igranje, ali meni onda velika cura ostane pa ne znam šta bi s njom, a njoj je dosadno i tak. a žao mi je da se sad još ne podruži s njima dok ne krenu obaveze i škola jer stalno pitaju za njega i on za njih.

danas smo se prošetali lijepo sat i nešto do trgovine i po kvartu, obavili shoping, sad ručamo i malo moram ovu veliku uspavat. jučer me sludila sa nespavanjem. derala se ko blesava poslije ručka i na kraju zaspala meni na nogama, a ja bebu držim i dojim na krevetu, ne mogu se mrdnut dok ova ne zaspe kak treba, ova mala bi trebala podrignut, ja se pokočila, e za poludit :lebdi zapravo mi je ona najveći problem s tim s upavljivanjem, a sad je opet počela i navečer dramit, to je zapravo vjerojatno njezin način da traži pozornos tu odnosu na seku :ajme a to joj je uvijek bila najslabija točka :lebdi
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 23 kol 2016, 13:53

ja sam danas izvojevala veliku pobjedu u vrtiću
išla sam potpisati ugovor za nikšu
tražila sam smanjenje grupe il tetu za damjanovu grupu
te sam tražila da mu produlje boravak ona dva dana kad ja radim
on je trebao biti do 12.30 a ja radim do 14.30
sam razgovor je završio tako da su me pitali točnu dijagnozu.
bilo je brat bratu 20 sec tišine. rečeno je da donesem papire i da im nije jasno. jer je on divan
isto dijete je imalo meltdown u autu jer nije dobilo pecivo. :ajme :zub ali je bar tamo bio divan :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 25 kol 2016, 07:59

Ja sam jučer vodila Tina u pedikera
Ima 3 točkice koje izgledaju kao mali mali mali žulj i na sredini crna točkica
Mislim si, kurje oko
E pa nije
Bradavice
Kad me nije strefilo :nesvist
Budemo to sad rješavali

Svako dijete nešto novo
Taman misliš, ok- mogu sve skužit
Odvedeš dijete u pedikera i ispadne nešto deseto :ajme :hahaha

Pošto tin neće imati ni stol (a ni ormar) mislim si da uzmem onu podlogu za stol
Bude u kuhinji pisao na tome

Došle su nam knjige jučer
Moram još vidjeti i složiži omote
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 25 kol 2016, 08:47

latice, nije lako maloj seki, samo strpljenja :hug.
neve, super za vrtićku pobjedu. što se tiče bradavica, J ih je imala 3 na dlanu/prstima. možeš pokušati riješiti to sama. Wartner je super za to, može se kupiti u svakoj apoteci. ili ravno dermatologu. mi smo išle nekoliko puta - oni sastružu/odrežu tvrdi dio i onda špricaju onim hladnim sprejem tj. zaleđuju. boli, ali bila je hrabra. ovisno o veličini i tvrdokornosti treba ponavljati više puta, ne odu baš od prve. ja sam pokušavala Wartnerom, ali sam kod J griješila u tome što nisam uklonila onaj tvrdi dio prije tretiranja, tako to hlađenje ne može valjda prodrijeti dovoljno duboko. sebi sam kasnije riješila sama. često su te bradavice zarazne, virusne.

mi smo jučer bili u shoppingu u Rijeci skoro cijeli dan. David je od preksinoć kod babe i deda pa je bilo lakše s jednim manje. kupili smo svašta. od robe za pir/svadbu za neke, ponešto robe za svaki dan, cipela i tenisica, do opreme za likovni i pekača za kruh (stari krepao, čeka se rezervni dio dugo, a koristim ga svakodnevno)... izmori čovjeka trošenje love :hahaha. bili smo i na ručku u restorančiću kraj ribarnice, riba nema sanse da nije svježa, a i na sladoledu iz McDonalsa.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la latica » 25 kol 2016, 10:34

dani nam lete, doslovno, već je četvrtak. ponedjeljak je za sad bio očito najgori, kasnije je sve išlo nekako, ali tako to bude - nekad se stvari pokope, a nekad ne. imali smo dva dana goste popodne pa su se klinci igrali, a jučer smo popodne išli svi skupa na veliko igralište kod zooa. mislili smo u zoo, ali smo kasno krenuli i tako. ovi dvoje se jako lijepo igraju po cijele dane, puj puj puj, a mala seka je dobra i eto. bili smo jučer na prvoj kontorli i jako nam je dobra curka, skupila je 875 g, što je za nas uspjeh tako da dojimo dalje kao i do sada i uživamo u tom pogledu! naravno puj puj puj, to ću sad stalno pisat :lol
u subotu spremamo malu feštu da proslavimo M rođendan sa kumovima i prijateljima, a zapravo ćemo tako i odradit jedno grupno babinje :lol a i da se malo podružimo s prijateljima, neke nismo zapravo dugo vidjeli, cijelo ljeto. sve sam naručila, tortu običnu jer imamo star wars figurice za gore, kolače, cateringa malo za klopu i sad djeca i ja uređujemo dvorište do subote i to je to. ništa više ne radim, nema šanse da se ubijem kuhanjem i pečenjem u ovoj fazi života :lol na kraju da vam iskreno kažem i financijski mi je to tu negdje, mislim torta ona velika kinder bueno dođe 150 kn, a ja dok sve kupim i to napravim, suđe operem, bla bla, ne isplati mi se ni pravit maltene. meso i to da ne komentiram, to nam prijatelj sve donese jer kod njega uzmemo catering pa nam da i popust, pa meni je to spas. samo poslije operem one banjice i bok ;)

neve, super za vrtić. ja njih ne kužim, pa jel oni i dalje ne prihvaćaju da on ima dijagnozu? stvarno nejvejrojatno?!
ana, super za Shopping! ja od kad sam doma, samo naručujem, stalno neki paketi stižu doma ili na kiosk :lol blaženi Internet Shopping!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 25 kol 2016, 13:15

875 g je fantastično
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 27 kol 2016, 08:31

Pozdrav!
Latice, supet za prirast :joy! Lijepo se provedite danas!
Mi u utorak slavimo Jakovljev rodjendan, a to ce ujedno bit i Jelenina proslava rodjendana za obitelj (slavila je vec s djecom), jos nismo nis poceli pripremat :ajme. Tako sam i ja lani stalno narucivala nesto, u visokoj trudnoci i dok je beba bila mala, a sad ponekad ipak odem i u shopping ;).
D je bio 2 noci kod babe, a onda je ostala J evo drugu noc. Jucer je skoro cijeli dan zapravo bila kod moje kume koja zivi u istom selu, igrala se s njenom kceri i isla s njima u djir navecer.
Ja sam jucer nakon dugo vremena bila na frizuri - sisanje, pramenovi, farbanje. A veceras idem na djevojacku - u wellness ;). Za 2 tj mi se udaje "kvazi-sestra", kako mi to kazemo - zapravo kci supruge mog tate.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la latica » 29 kol 2016, 08:18

jutro cure, konačno malo vremena, kava, kolač i laptop i troje djece koji spavaju :lol trebala bi ih budit, ali sinoć su jako kasno zaspali pa neka ih još malo.
prvi tjedan soliranja je super prošao, ja sam nakuhavala, svuda smo bili i još imali i goste. u petak sam pretjerala jer sam pravila dim sum, nije mi to trebalo jer sam se baš umorila. u subotu je bilo super jer su svi pomalo kapali pa smo imali prilike sa svima se i podružit, djeca su bila presretna, baš je sve bilo lijepo. a jučer je m išao s taticom i ekipom na cjelodnevno druženje jer je tata jednog vrtićkog prijatelja slavio rođendan na jednom imanju u Baranji. ne znam jesam li rekla da se sad tate druže, da ne povjeruješ. uglavnom oni su tamo bili cijeli dan u prirodi, M je dakle bio na svom terenu - gol i bos. skinuli su se goli nekoliko puta pa su ih špricali vodom, u šumi su skupljali drva, kuhalo se jelo i peklo, a sve s njegovim najdražim vrtićancima, došao je doma van sebe od sreće, sjeo na kauč i zaključio da mu je sad dosadno :lol
seke i ja smo bile doma, išle do svekija na ručak, popodne odspavale i išle u igraonicu jer sam tako velikoj obćeala, a njoj kad obećaš nema nazad :lol
ja sam isto legla s njima popodne jer sam bila krepana a eto opametila sam se i ostavila ono što sam mislila spremat da malo nadođem za danas ;)

ana, nek si ti friz sredila :luv koja super ideja za djevojačku u wellnesu ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 29 kol 2016, 11:02

Uf, muka me hvata. :ajme
Jeste krenule sa odbrojavanjem? Nemogu nadoc da je ljeto vec iza nas, a ko da je jucer pocelo.
Dali jedva ceka a ja bi sjela i plakala,jos nisam svjesna da je doslo vrijeme skole.
Neku vecer je spao s kreveta, posteno rasjekao usnicu zubicima cak i zubno meso. Bilo je gore nego Sevkine usne :)
Prvi dan nam je u 12 h, a ostatak je ujutro. Uveli su samo jednu smjenu za nise razrede, i bome sam jako zadovoljna s tim. Za kupit nam je ostala jos mapa za likovni i preobuka, a to moram vidjet sto im je dozvoljeno.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 29 kol 2016, 13:07

nisam ni otišla do škole
ne znam ni kad mu počinje ni u kojem je razredu ni s kim
odbijam sve
:hahaha

Ana2010 je napisao/la:Ja sam jucer nakon dugo vremena bila na frizuri - sisanje, pramenovi, farbanje

bravo ana tako treba :dada

meni su se moji rozi balayage pramenovi oprali
nemam pojma
idem s dečkima na šišanje u srijedu pa ću vidjet što kaže frizerka

tinu je otpala i druga dvojka
mm je bio zubić vila
tj nije
:ajme
pa sam nešto improvizirala :lebdi
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 01 ruj 2016, 09:37

Iskreno, koliko god me frka, jedva čekam da počnu škola i vrtić, nek to više krene pa šta bude.

Jako sam neka neraspoložena zadnjih dana, a djeca isto tako.
Jučer sam bila baš jadna, da sam navečer kad su svi zaspali izašla zapalit cigaretu s MM-om u dvorište, stvarno mi je svega bilo previše. Bili su nam to popodne prijatelji iz vrtića na igranju, brat i sestra, isti ko moji dvoje. i onda je ovaj moj mamlaz ko opčinjen radio doslovno šta mu je taj mali rekao, a to je uključilo totalno ignoriranje naše seke, do mjere da su je gurali, da joj nisu dali u sobu i sl. A ona jadna umorna jer nije spavala, zapomaže: Mato ja bi se igrala s tobom, mooooolim te, ja bi se igrala s tobom! E srce mi je pucalo, a on ni okrenut se :place vrhunac je bio kad je ovaj došao na ideju da sa našeg stabla lješnjacima gađaju aute koji prolaze što je moj sin naravno prihvatio bez pogovora :roll srećom je samo jedan auto prošao, to je jako mirna ulica, ali pogodili su ga dva puta, e došlo mi je da ih s drveta stresem i nalupam :gaah
još ja nisam ni skužila prave razmjere toga jer sam dojila i pila kavu s njihovom mamom, ali mm mi je poslije pričao šta se u sobi događalo. poslije smo razgovarali s njim kad je seka zaspala, bilo mu je krivo, jutros je ležao u krevetu budan, nije htio doći k nama, a pekle smo peciva, ali neka mu bude krivo, stvarno se ružno ponašao. bitno da inače ne može na Wc bez nje, a kad ga netko nakuri on je tako otpilio. stvarno, to nisam mislila da bi bilo moguće, barem ne u toj mjeri :dunno

o pripremama za školu sam pisala na predškolcima, pa da ne ponavljam. mi još ne znamo kad u ponedjeljak počinje jer stavljena obavijest :roll
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Liv Tyler » 01 ruj 2016, 09:45

Evo i nas nakon ljeta.

Knjige, biljeznice i skolski pribor nabavljeni. Poljepili naljepnice i napisali imena. Jos samo da doceka ponedjeljak.
U razredu je s najboljim frendom, a kod sekine uciteljice.

Inace cijelo ljeto smo proveli na plazi, naskakao se, naplivao, naronio, ma izgustirao jednom rijecju.
Jos cemo koji dan do kraja vikenda i to bi bilo to za ovo ljeto.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la enabacko » 03 ruj 2016, 20:54

Evo i nas nakon dugo vremena....
Nisam bila pametna što da vam kažem pa sam stajala po strani i čitala vas.
Mi smo se uhvatili pretraga vezanih uz njegovu famoznu alergiju, i nakon svih pregleda i pretraga kod nas odemo u Zagreb, tamo nas doktorica i to dermatolog tako izrešetala pitanjima, dodala još neke pretrage i na kraju ustanovimo kako ima probleme sa štitnjačom -ima usporen rad štitnjače. Inače, problemi sa štitnjačom izazivaju kronične urtikarije koje ima on. Sve je meni to jasno, samo nikako ne mogu shvatiti da to nikome kod nas nije palo napamet. Sad trebamo na pregled kod dječjeg endokrinologa kojega naravno kod nas nema pa ćemo i to obaviti u Zagrebu jer moramo krenuti s terapijom.
Inače smo za školu skroz spremni, knjige dobili, stol kupili prije par dana i sad čekamo ponedjeljak. Kod nas je prijem prvašića u 11.00 a nastava će biti od 11.30 do 14.50, meni osobno to baš ne odgovara ali nemamo izbora.
Ovo ljeto je dok smo mm i ja radili ostajao doma sam, kad bi se probudio i doručkovao (ja bi mu nešto ostavila prije izlaska iz kuće) nazvao bi dida da je on spreman i da može doći po njega kad želi.
Dosta je odgovoran i ozbiljan tako da se nadam da će tako i ostati.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 04 ruj 2016, 09:25

Jel mu tako stalno bude nastava ili samo prvi tjedan?

Za štitnjaču ne znam što bi rekla
Pedijatri nisu specijalisti i moraš sve sam kopati i kopat dok se ne dođe kraju
Bitno da konačno znate što je i sad će biti puno bolje :hug
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Liv Tyler » 04 ruj 2016, 10:08

Ena vi izgleda bolje prodjete u Zg na pretragama jer se vrstite s tocnim dijagnozama. Pod tim bolje mislim kedino to da se definira sto je R.
Ali niste ovo sad idli prvi put, ovo vam je bila kontrola, tako da ni oni nisu stitnjacu gledali prosli put.
Ocito treba naletiti na pravu osobu kojoj ce pasti na pamet prave stvari i koje je spremna odraditi, a ne sve samo pod isti kalup staviti.

Zao mi je sto se svaki put ukaze novi problem ali bar znate sto popraviti. Bit ce on ok.

I odi ubuduce za sve u taj Zg kad nasi nisu sposobni za nista.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la enabacko » 04 ruj 2016, 10:35

Neve kod nas u školi prvaši su cijelu godinu u međusmjeni , a s njima bude i jedan drugi razred. Škola je pretrpana pa nema druge mogućnosti. Sad se samo nadam da nas neće i druge godine dopasti međusmjena.
Liv nama je doktorica u Zagrebu odmah iz prve posumnjala na štitnjaču, zato je i širila pretrage, međuostalim je u startu željela isključiti štitnjaču, bubrege i jetru i odmah je štitnjača bila pozitivna. Iz prve nam je još radila i pretrage na neke autoimune bolesti, sad idemo dalje jer moramo se još cijepiti pošto nas doktorica na sistematskom za školu zbog svih njegovih papirusina u kartonu nije željela cijepiti, žena je bila iskrena pa je rekla da se ne usudi cijepiti ga.
Ja se iskreno nadam da ćemo sad lakše disati kad smo otkrili uzrok.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 04 ruj 2016, 11:00

Meni je žao što su prošle godine i što se zadar opet pokazao kao zadnja rupa
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la tanjabb » 04 ruj 2016, 13:43

Ena, ako hoces najboljeg djecjeg endokrinologa koji vec par godina radi privatno odi Dr. Miroslavu Dumicu. Radi u Poliklinici ABR u Zagrebu. Mi idemo kod njega zbog starijeg (spori rast) i apsolutno je za preporuku.

Sutra krece skola. :mrgreen
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Ana2010 » 04 ruj 2016, 16:20

Pozdrav!
Ena, :hug.
Mi smo bili na misi (ne idemo redovito) i na rucku vani. Kao slavimo sto J krece u skolu (i ne da nam se kuhat ;) ). Sad ce mm s njima na plazu, a ja sam malo prilegla dok najmladji spava...
Ja sam jucer saznala da trebamo doci u skolu u 10, a ne u 8, kako sam mislila. Tko hoce, moze doci i na misu u 9. Ja cu dovesti J, a s nama ce i Jakov pa cemo stici izmedju 9 i 10, kad uspijemo... Mm ce na posao u 7 (odvest ce i D u vrtic) pa ce doci u skolu u 10... Ne znam hoce li prvasici sutra uopce ostajati u skoli bez roditelja, vidjet cemo...
Ocekujem da cemo sutra dobiti satnicu i popis pribora koji treba nabaviti pa cu nabaviti ako nam sto fali... Na upisima smo dobili samo popis udzbenika.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 04 ruj 2016, 16:29

Ja sam pribor vec uzela. Djeca ga imaju kad mi dođu na sat
Ne znam jel sve
Moj je u 11
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la enabacko » 04 ruj 2016, 20:27

Tanjabb hvala na informaciji, već sam dobila i od pedijatrice preporuku za tog doktora, tako da mislim da ćemo izabrati njega.
Za školu smo spremni, iako je on upravo izjavio da mu nije jasno zašto sutra ide u školu kad ne nosi knjige....
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tanjabb » 04 ruj 2016, 20:40

Mi sutra tek na priredbu u 18h, bez torbi. Tako da tek u utorak ujutro zapravo pocinje pravi skolski dan.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Sreca najveca » 04 ruj 2016, 21:27

Ena, iako znam da trajna dijagnoza nije lagodna, vjerujem da ce i vama i njemu biti lakse sad kad znate na cemu ste i kad krene terapija.
Svaka cast na samostalnosti :dada

Mi brojimo minute do skole, ne znam kako cemo izdrzati do sutra popodne :lol

Tanja, necete uzeti torbu? Ne bi ni ja iako su mi neki stavili bubu u uho s tim skupljanjem knjiga.
U svakom slucaju, vidimo se :zivili
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la tanjabb » 04 ruj 2016, 22:56

Drugi razredi će sigurno sutra dobiti knjige, vjerojatno i naši, ali kako mi idemo s njim, mogu ih ja ponijeti kući.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la enabacko » 05 ruj 2016, 13:27

Prvi školski dan odrađen.
Imali su kratku priredbu, učiteljica nas odvela do razreda, nama roditeljima rekla da je roditeljski u četvrtak, a djecu ostavila još 15-tak minuta bez nas.
U razredu ima jednog prijatelja iz vrtića i jako je sretan zbog toga.
A mama, kao mama, jednostavno suze su krenule...
Prva dva tjedna će u školi biti od 11.30 do 13 pa će nakon toga malo produžiti boravak. U svakom slučaju narednih 4-6 tjedana je prilagodba.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 05 ruj 2016, 14:09

jel mi sad pišemo samo na školarce ili?
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 05 ruj 2016, 14:10

malo ću kopirat s predškolaca, a malo dodat ;) pisalal sam neku večer s mobitel post a mrzim tipkat na mobitelu i uopće mi nije htio poslat, stalno neki eror...

uglavnom, ja sam mislila kako ćemo se za vikend pripremat u miru i tako, odmarat prije polaska u školu i sl. na kraju smo dva dana doslovno kući došli prespavat, jer smo neprestano bili vani s društvom. I bolje da je tako bilo jer nismo stigli puno dramit i paničarit :hahaha Sinoć na brzinu pripremili robu, a kako je jutros ljevalo ko iz kabla, morali pripremit drugu robu :p
Mališa se probudio, igra se ko u mirno doba, navlači se s oblačenjem, doručkom, majko mila, mm i ja nervozni, a on u svom svijetu. Ali kad smo došli tamo sav se sabrao, neku zbilju facu namjestio, gleda, prati i upija. Priredbica je bila kratka, ja nisam mogla suze zadržat kad su počeli pjevat o školi i prvašićima, sve me steglo u grlu, ne vjerujem da mi je dijete toliko naraslo!
Onda su ih učiteljice prozvale i odvele u razrede! Vidim ga, ide žustrim korakom za učiteljicom i sav uzbuđen!
Poslije sat i pol je mm otišao po njega, kaže da je sjeo u prvu klupu, dobio neke slatkiše, balon i tako. Zadovoljan je! Tata ga je vodio poslije na ručak, mislili smo skupa, ali ovo vrijeme je grozno pa smo mala seka i ja odustale od toga da se opet vraćamo do škole i restorana.

rekli su da će dobit sve napismeno što treba, počinju od sutra u 8 i cijeli tjedan imaju po tri sata. Boravak počinje od sljedećeg tjedna, a roditeljski je sutra popodne. Ima ih 21 u razredu, samo 6 dječaka ako se ne varam. Na kraju je ispalo da znamo sigurno jedno 4 obitelji od djece koja idu s njim u razred, što mi je isto super!
i poslije je s tatom išao na ručak, tata mu je naručio coca colu, sreći nije bilo kraja. ali ono što me iznenadilo je da je zapamtio sve što sutra treba ponijet u školu :shock eto čuda da se dese :lol

inače, vikend nam je bio predivan, s onom najdražom vrtićkom ekipom - djeca i roditelji, dva dana smo se družili, bili u prirodi, klinci su ko robinzoni trčali okolo po šumama i po drvenom adrenalinskom parku, uživali maksimalno. baš ono što nam je trebalo pred ovu kišu i obaveze!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 05 ruj 2016, 15:02

Nasa priredba je trajala nekih sat vremena, i bas je bio sretan. Isli su i u kuhinju da se pocaste, plus uciteljica im je neke pokloncice pripremila.
Imat ce 3 sata, sutra im je tjelesni, hrvatski i matematika.
Za likovni ce reci sto sve treba pa ce to biti u skoli, sto mi je super, nemoramo razmisljati sto kada treba.
U srijedu je roditeljski, pa cemo znati ostatak.
Jos samo da uspijemo sa budjenjem u 6, vec vidim da cu morati pomaknuti spavanje na ranije.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.