Navecer prije spavanja pricamo sta nam je bilo najbolje i najgore u danu, kaze on: meni je najgore sto si ti vec odrasla osoba a ne znss sta je toalet 
Sada je: 13 lip 2026, 22:05.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Navecer prije spavanja pricamo sta nam je bilo najbolje i najgore u danu, kaze on: meni je najgore sto si ti vec odrasla osoba a ne znss sta je toalet 
doma je nastao kaos naravno dok sam ja došla
mislim, nije on bio gladan, ali da je nešto imao sigurno bi pojeo kad drugi jedu, još su to bile hrenovke,muffini i sve takve neke finoće
onda sam danas ujutro pekla integralne vafle pa si je nosio i za užinu i jeo za doručak.

To mi je pervo pokazao
Radili su iz matematike vece i manje pa je sav vazan. Imao je i zadacu.
Umjesto da su taj dan izbacili jedan sat vjeronauka, oni ga ostavili 2 sata
. Dosta je ona odgovorna, cini mi se da ce imat ona sve pod kontrolom
. Pokazala mi je sto su radili, sto jos treba (nije stigla nesto na produzenom). Torbu skupa spremamo.
A sljedeci tjedan su jos sat duze. Roditeljski jos nemamo. 
Moj je u skoli od pola 8 do pola 11, to je sa 4 sata.
Ja i mm se jos malo podruzimo, i bome smo i mi vec u 9 u krpama 
to je odličnolatica je napisao/la:svi troje

. Kasnije je isla jos i na taj drugi engl u 17:30 (45 min).

ali ja ga sad doma ne silim da vježba da ne krenemo previše oštro sa svime, mada morat će i doma vježbat. učiteljica u boravku kaže da je jako spor, to je zato što mu se ne da i nije koncentriran, vidim ja njega, sjedi i igra se olovkom i gleda oko sebe. ne mogu si ni zamislit kak bi doma pisao zadaću, to bi bila patnja živa
onda je tek stigao rizi-bizi pa su skužili da ima i ručka
pa si ponese u bočici vode i kaže da im prije prve užine kažu šta će se jest pa ako je mlijeko, a on to ne pije, on si ponese svoju vodu, mislim ne mogu vam opisat koliko je to za njega napredno razmišljanje
i uglavnom upamti ovako neke obavijesti što se kaže da treba napravit i to me isto čudi pomalo

Iz pčelice imaju čitati
tanjabb je napisao/la:Iz pčelice imaju čitati
Kakvo čitanje?Pa nisu još ni slova naučili. Naši ništa ne pišu još na nikakve crte, sve crtančice, matematika veće-manje, PiD nešto crtaju, svoju školu... i tako. Zadaća je svaki dan

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.