cici, super je frajer, nadam se da je uživao u rođendanu!!
moji su veliki na selu ovaj tjedan, uživaju, išli su na bazene zadnja dva dana, bigulica skače s one višlje skakaonice, neustrašiva je i obožava se kupat
sad mi već jako fali.ona je inače spremna za školu
dobila je prije puta početnicu kakvu će braco imat, sve je to prelistala, crtala nešto unutra, "napisala" si ime, spremila pernicu, knjigu i crtančice u torbu i ona je spremna. stalno je moju mamu tjerala da joj priča o školi, da je ispituje matematiku, da s njom vježba ko da je na tjelesnom, i onda još pita: baka koliko sam dobila? dakle mora i ocjenu dobit. i onda moja mama priča kako to izgleda u školi, kako imaju jedan sat, pa odmor, pa koje predmete imaju i što uče, ovaj veliki se igra i zvrnda da ne čuje (iako ipak čuje), a ova mala upija ko spužva i onda zaključi: baka ja sam sve naučila, ja isto idem u školu.šta će to bit na jesen ja ne znam, kako ćemo mi njega otpravit u školu, a nju u vrtić
mala se ka je i dalje divna, sve se bojim da ću se probudit iz nekog sna. jedina mi je briga ta kilaža. da barem bude da ne kaka a da dobiva puno, ali ne bih rekla. ona će ko i seka, skupljat gram po gram
ali dobro, nek je to najgore. vidjet ćemo kako ćemo sljedeći tjedan, ostajemo sami pilići i ja, mm radi, još ako bude morao ostajat duže, bit će veselo 

Bude i napredovanje na tezini ok, budes vidjela!

...mala ima godinu i pol i presmijesni su. Idemo na plazu i moramo staviti rucnik odmah kraj nje. Stalno prica o njoj, salju puse jedan drugome, drze se za rukice. Prva ljubav
Ima i ekipu ovdje, u ulici puno klinaca, svi se skupa igraju i bas uzivaju!
ona kaže: sad ću ja sve spremit pa će ti sigurno bit udobnije
Vec se vidim iduci tjedan kak budem ja tak! No bitno je sto sam svjesna da ce njemu u vrticu biti super, da je narastao moj maleni decko