Sada je: 30 tra 2026, 02:17.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Ana2010 je napisao/la:Ja sam svoju izbrisala nedavno

nisam se pripremila za dalje, niti sam skinula što. definitivno želim utege, pa ću najvjerovatnije body beast. moram proučiti što je Nevenera pisala.

. sada sam na programu 21DFX, bez mojih kombiniranja, nego po planu. ali da ipak ne bude sve po njenom
, umjesto plya radila sam power strenght (po njenom savjetu ipak
). i zao mi je sto umjesto dirty 30 ide ABC, jer su mi oba jako dobra. jucer upper i core, danas pilates.
. svidja mi se kako njeni treninzi utjecu na moje noge. Mala Bornica je napisao/la:zao mi je sto umjesto dirty 30 ide ABC, jer su mi oba jako dobra
pulse je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:zao mi je sto umjesto dirty 30 ide ABC, jer su mi oba jako dobra
Nisam sigurna šta misliš. Samo da kažem da sam ja slične dileme rješavala umetanjem dodatnog dana u raspored, pa radila i jedan i drugi.
. Kicmu nisam jos slikala...

. nis strasno, i najvise sam bila tuzna jer vjezbu nisam zavrsila do kraja
. trening jesam, zavezala sam ju i pazila i nije to bilo to ali nema veze.
.
. Ja upravo u setnji, izgleda da ce maleni zaspat u kolicima pa planiram odvjezbat nesto. Vjerojatno Burn it off, to jos nisam probala.
Juče mi stigla ona što se reže na metre, tek treba da je isprobam.
. U ovom prvom ima dosta skakanja, sto sam ja modificirala. Cak 2 vjezbacice rade modifikacije. Koriste se malo laki utezi i elast. traka oko gleznjeva. Vecinom bez rekvizita. 

sva sreća da me nije opalila u facu (to mi je bila fobija
)nego kad sam noge radila u pilatex fix extreme.
pulse je napisao/la:Zanimljivo da su od 3 ovdje zabilježena pucanja trake, sva 3 bila na pilates fix extreme

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.