Sada je: 27 kol 2026, 13:05.
Moderator/ica: medo14
Mi smo jako istočno, na kraju grada i mioc bi nam bio premija.
ona je odlikašica od prvog razreda, nadam se da će i ostati, sad me zanima kako se dobivaju ti dodatni bodovi?

Berta je napisao/la:Moja sestra je dio strucnog odradila u V-oj i sad kad je J upisivao prvo je rekla da ulaze veto na V, da je dril strasan, onako preko mjere. (Pa je sad upisao prelog, ne vidim bas da nece biti dril, i da, hrane se kako je cathy rekla u pekarama, ima neki jeftini kebab, nosi sendvice, a navodno bi nosio i salate ako mu slozim :slusaminevjerujem)
Inace od onoga sto je cijele godine pricao da ce upisati sve je pretumbao nakon otvorenih vrata tako da se i kod tebe stigne jos promijeniti stanje.

Evo ovdje sam prvi put čula za Lucijanku.Mi smo jako istočno, na kraju grada i mioc bi nam bio premija.
ona je odlikašica od prvog razreda, nadam se da će i ostati, sad me zanima kako se dobivaju ti dodatni bodovi?
Adorabla je napisao/la:Mislim da je najbolju razliku srocila Nana da je velika razlika u pristupu odnosno da li je dijetetu ok individualni pristup ili mu je vaznije drustvo. U MIocu recimo je vaznije koliko si sposoban pamtiti na satu i koliko si pametan, a naravno ona mala razlika izmedju 4 i 5 je onda u ucenju.
To moze recimo biti jako, jako frustrirajuce za djecu koja svoj uspjeh duguju trudu, marljivoscu i radu. Ono sto bi isto bio minus za Mioc je da u svakom razredu u Miocu imas barem dva ili tri super, truper, ultra genijalca koji rasturaju, idu na drzavna, medjunarodna takmicenja i slicno pa je to veliki pritisak na dijete koje zeli biti najbolje. Ako dijete nema potrebu se usporedjivati, dokazivati i ako ne pati od manjka samopuzdanja onda nece imati nikakvih problema s tim i Mioc ce uz prosjecnu inteligenciju i ucenje moci savladati s gustom.
Adorabla je napisao/la:Jos je jedan mozda mali minus MIoca (ali samo ako ga se usporedjuje s Prelogom ne s Petom) je da vec tri godine nemaju novaca za asistente u laboratoriju biologije i kemije pa nemaju vise laboratorijskih vjezbi iz ta dva predmeta.
Z dosad nije spominjala prelog kao opciju, ta škola jako zanima J (ali on je sad tek 7. razred).

tako da bi njoj to bio raj.

Naš biolog kaže da nastavnici MIOC-a često ulažu trud u učenike koji nije predviđen programom. Ponekad ih vode na mjesta koja nisu propisana u kurikulumu, na neke izložbe i izlete, a da bi to uspjeli neki će koristiti vlastito slobodno vrijeme ili će iz svojeg džepa kupiti Bajaderu ili neku sitnicu za zalaganje organizatora edukativnih zbivanja.
Gaal je odičan profesor za 3. razrede i ljudsko tijelo pa su s njim ponavljali taj dio gradiva, a s Agotićkom su ponavljali biljke i ostalo. I profesori su bili zadovoljni pizzom i čevapima za norijadu. To im je bila sva nagrada.
Bišćanica koja je strah i trepet ali će djeci dati ključeve od laboratorija za pokuse ako djeca sama izraze želju što žele i kako raditi.Adorabla je napisao/la:Nemam šta nego potpisati Tanju![]()
Mislim da je aktualno sada ponvno staviti lovaj link di jedan od jako dobrih profesora Miocaobjašnjava zašto je Mioc takav kakav je i zašto nam je školstvo takvo kakvo je. Samo molim lijepo to što on opisuje nije nužno da mora biti samo u Miocu. jedino u Miocu ima toliko državnih prvaka i natjecatelja
Po mom osobnom iskustvu u puno zagrebačkih dobrih škola se to može dogoditi - da dobiješ poticajan razred, dobre profesore i da razred motivira profesore i obrnuto. Čula sam i za 5. da jako ovisi koju garnituru dobiješ a bome evo i mladje dijete mi je u Lucijanki i isto ima takav razred.
Jedino ovo je apsolutna istina i poebnost MIoca. Toga, po mom osobnom iskustvu, u drugim školama nema.Naš biolog kaže da nastavnici MIOC-a često ulažu trud u učenike koji nije predviđen programom. Ponekad ih vode na mjesta koja nisu propisana u kurikulumu, na neke izložbe i izlete, a da bi to uspjeli neki će koristiti vlastito slobodno vrijeme ili će iz svojeg džepa kupiti Bajaderu ili neku sitnicu za zalaganje organizatora edukativnih zbivanja.
To je ono po čemu se po meni Mioc razlikuje. Nema profesora, uključujući Gaala, koji čak i nije mojoj kćeri predavao u 4. razredu, a da nije izašao u susret djeci i s njima pro bono radio pripreme za maturuGaal je odičan profesor za 3. razrede i ljudsko tijelo pa su s njim ponavljali taj dio gradiva, a s Agotićkom su ponavljali biljke i ostalo. I profesori su bili zadovoljni pizzom i čevapima za norijadu. To im je bila sva nagrada.
Ili predivni i najomiljeniji profesor Rusan koji ih uči kako odrastati i biti odgovoran, nema kamo ih nije o svom trošku vodio. Nikada dnevnicu nije dobio od ministarstva ili školeBišćanica koja je strah i trepet ali će djeci dati ključeve od laboratorija za pokuse ako djeca sama izraze želju što žele i kako raditi.
Mioc je krcat takvim profesorima.

Berta je napisao/la:Prosjek skole je 4,5? Bas su svi tako navudreni klinci ili kriteriji ocjenjivanja ipak nisu tako ostri kako sam mislila?

jucer su slavili prvu godisnjicu mature
i pojavilo ih se 25 od 32 (troje vani studiraju)Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.