mi smo za vikend odmarali, u subotu sam se nešto natezala s njima oko jela i na kraju rekla d ane idemo nikud dok ne jedu. nisu htjeli ništa od podne stvit u usta, cijeli dan su se igrali u dvorištu, nisu glasa pustili, očito nam je svima trebalo da smo u miru i bez ikakvog presinga.
danas smo išli kupit cipele za jesen jer najavljuju kišu, a on ima samo te poluraspadnute tenisice. našli smo u forddu neke na sniženju. jako su te cipele skupe, jako.
popodne smo išli na izlet na ribarske dane i jako nam je bilo lijepo iako nismo baš dugo bili. našli se s vrtićancima i glavna igra je bilo gađanje slabom i divljanje po prašini. došli su doma ko crna zemlja, a vani neka sparina, jako teško vrijeme.
doma sam ih spakirala za krevet, večerali i u krpe. sutra je novi dan. moraju donjet onu posebnu pisanku, dakle počinju učit slova, sretno im bilo! popodne idemo kod zubara. ima karijes između dva zuba, mislim da su četvorka i petica, onako na spoju, i to će morat popravit, držite nam fige
liv, on si sam sprema stvari za školu. moj sprema, ali ja stojim kraj njega i onda pomažem dok se ne snađe, ako se naravno ikad snađe
ena jako mi se sviđa vaša učiteljica, po meni je to super pristup. samo ne znam kak to sve uspije riješit s obzirom na količinu gradiva koju treba obradit po programu! naša je puno stroža i odmah se krenulo dosta radit. nema on puno zadaće, nešto sitno i napravi to u produženom, ali to je tek početak, znam da će toga biti puno više i to vrlo brzo!

mislim, toliko je zubarka bila dobra i nježna i strpljiva i stvarno je bila gotova u sekundi. stavila mu je lijek i sad sljedeći tjedan idemo završit to, ali super sam zadovoljna, a i on! najbolj mi je bio, sjedi meni u krilu i neće zinut, a seka dolazi pa mu da pusu u ruku
ona je bila sva zabrinuta. i ona je zinula naravno i dobila zaštitni premaz. poslije smo svi išli kupit električne četkice u dm i sad su pola sata sinoć zube prali

za auto. Znam kako ti je, i nas je od jucer na popravku, popravak prava sitnica
.
i tak, na kraju je učiteljica rekla da ima ona 5 komada viška pa će mu dat, a moji su se aktivirali i našli u Zg-u pa ćemo joj kasnije vratit. hoću reći - iznenađujuće misli šta treba napravit i donjet i sl. 

došlo mi da ga udavim