Crazy Daisy je napisao/la:moje isto vole. mi smo krenuli bez ikakvih ocekivanja i za sada se pokazalo kao dobar izbor.
raspored je zahtjevan, no to smo znali i unaprijed. instrumente nismo kupovali dok se nije iskristaliziralo hoce li dalje.
prednosti su visestruke

tako nekako. s time da je do prošlog razreda bila u privatnoj školi, 5 godina..i imala odličnog profesora. sad je u državnoj, isto kod odlične profe koju poznajemo od prije...jako joj se sviđa. profa ju je odmah stavila u orkestar (bila je malo uvrijeđena

ali s obzirom da je upala u srednjoškolski orkestar to joj sad imponira

)
klavir je jednom tjedno, i to je s profom dogovorila težu varijantu, jer ju je pitala odmah da li misli u srednju...
organizacijski smo ove godine posložili tako da je sve puno bliže i puno lakše i to je velika prednost. za sada mi se čini da bi to moglo fercerati jer je sa srednjom redovnom sve dobro posložila
i da bilo je kriza...i to u 4. razredu

skoro je odustala...ali to je bio krizni 7. u osnovnoj...i sve se nekako poklopilo

...kriza je zapravo bila u redovnoj školi.
mislim da je cijela priča sa druženjem, ekipom u glazbenoj, profesorima, koncertima, svirkama jedna druga dimenzija....
i da, cijela ta priča je samo njezin izbor. bez ikakvog mog uplitanja. i izbor instrumenta, škole, ostanak....ja sam samo podrška...i za ostanak i za odlazak