neve super za auto, sad uživajte, a ti ćeš se brzo ufurat u vožnje!
ana, super za sobicu!
super su vam prvašići, baš sam iskreno zavidna
moram pitat kak to da vježbate čitanje, ja sam mislila da to još ne treba dok ne prođu sva slova i dok oni ne krenu učit čitat, osim globalnog čitanja. ne znam ni kako da ga učim čitat iskreno
on je zadovoljan sa školom i svime, ali eto, ja nekako nisam, sram me priznat. imam dojam da sam ja sva pogubljena u školskom sustavu i da sam navikla previše na onu komunikaciju i ležernost u vrtiću i da mi treba vremena da se prilagodim, a nekako mi je dojam da se tu greške odmah broje. ne želim mu sjedit za vratom i tiskat ga i glumit mu super ego nego želim da on sam pomalo razvija osjećaj odgovornosti, ali opet vidim da ako ga ja ne potičem da radimo i ako ne budemo doma radili neće bit dobro kad krenu ocjene. a mi doma zapravo rijetko nešto radimo. ja budem sama s njima, njemu se ne da, teško mi je motivirat ga dok je jedna mala na sisi, a druga se gura i traži dio pažnje za sebe. a ne želim ni da ga moja zabrinutost zakoči u tome što je on zadovoljan školom jer stvarno mi je to najbitnije, tak da se jako pazim šta ću reći. ipak mi je najvažnije da on voli školu

valjda će se s vremenom malo bolje koncentrirat!
pisao je matematiku ispit prošli tjedan, vježbali smo doma čak i lijepo je išlo i na kraju je riješio 27 od 33, dakle ima 6 grešaka. piše u e imeniku da je nesiguran u imenovanju ravnih i zakrivljenih ploha. to je zadnje, vjerujem da je tu totalno izgubio koncentraciju kak je sav zaigran i da nije pazio. idem u četvrtak na informacije pa ću vidjet.
onda je iz njemačkog jedan dan imao neku glupu zadaću - tri prozora i tri pozdrav i treba to nacrtat. i ja kažem da ne kužim po čemu se sad razlikuje pozdrav jedan od drugog da to možeš različito nacrtat tri puta i da nek pita sutra učiteljicu što točno treba napravit. na kraju mu sad u e-imeniku piše da nije imao zadaću. dakle bolje da je je nažvrljao bilo što nego da je pitao. a fakat je trebalo tri puta isto nacrtat
danas piše ispit iz prirode, sve me strah kak će to ispast. nekoncentriran je, brzoplet i onda griješi. njemu to naravno nije bitno u ovom trenu i ok, to je još prilagodba, ali kažem, sve se to nekako ozbiljno shvaća ili ja to možda preozbiljno shvaćam, ne kužim...
pisanje je sve bolje, ja sam recimo baš zadovoljna napretkom, ali evo opet ću iskreno reć kad vidim ka mu se bilježnica crveni svaki put kad malo nešto pređe liniju i sl, isto mi bude krivo. mislim da to i nije baš motivirajuće stalno tako crvenom podcrtavat
no dobro, mi smo ovaj vikend imali krštenje i bilo ja jako jako lijepo. misa je bila lijepa, mala je bila dobra i ovi stariji isto, ručak je bio super, baš sve nekako opušteno, divno vrijeme za vikend, bili su u subotu posvuda po gradu, u zoološkom, na predstavi u kukuruznom labirintu, ma baš super vikend. tek kad su sinoć zadnji gosti otišli sam skužila koliko smo zapravo svi bili napeti nekako i umorili se, tako da sad malo odmaramo. Marta je upravo došla od dr, ima upalu uha pa je doma ovaj tjedan. ona tak jednom kaže boli me uho i gotovo, ni temperature ni ništa, ali već znamo da mora ići na provjeru i stvarno upaljeno uho. a šta da radimo, nek je ona ovako dobro, to je najbitnije

eto, opet sam se izjadala, sorry cure