drama queen
dečki su kod sveki na ručku
ja sam se uhvatila priprema za školu
u utorak sam u ZG
u četvrtak rijeka
nakon toga - penzija
pogledom na e-dnevnik vidim da ovaj tjedan imaju ispit
a mene nema
Sada je: 01 kol 2026, 19:14.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
, bravo za Tina! retno s ovotjednim planovima!
. kod nas sve ok. za vikend su se brale masline, mada je jučer kiša skratila žurnadu...
sretno
ne znam jel uz to čuo za e-imenik, nisam imala volje pitat nakon ovog...
.
.
Ana2010 je napisao/la:Mislim da je latica pisala o muzu, ne o sinu.
da da, o mužu 

a da, da, u pravu si
. To mi je naravno normalno
.
Htjela sam ju pitati jel sigurno prica o mom sinu. Ali sam ipak to zadrzala za sebe. Mi smo druge iz mladjih dana pa smo se bas napricale.
Ma sve u svemu super
ali onda se smiri, dođe se zagrlit, kaže oprosti mama i idemo dalje. najgore je kad krenu skupa. onda ja pjevam. baš sam sad pisala na sekinom generacijskom o tom pjevanju pa ću samo kopirat:
ne znam tko me više nasmijao - ona koja vodi brigu o njegovoj boci ili on koji je to tako ozbiljno shvatio
i stvarno se bilo iznutra uhvatilo malo naslaga u onom gornjem dijelu kojeg četka ne dohvati kak treba, ja sam ostala šokirana iskreno da su oni to skužili jer ja recimo nisam 
nije stavio točku, nije razdovojio riječ. i 2 "prave" greške. 

Sve cekam 20 h da odu u krpe, a sto vise cekam to vrijeme sporije prolazi
MM radi drugu pa nemam pomoc, al jos malo je ostalo do 20 h
smori nas sve, ne znam šta da kažem.

.
. Kad padne temp, dobre je volje, ima apetita...
nevenera je napisao/la:budi se u 4!
u 4!!!!!!!!!!!!!!!!!
u 4?
tak sam bila ponosna kak mi je lijepo objasnio - bili su samo izrezan, nisu bili ko kutije, dakle dijete je fino skužilo da su kap pravokutnik, a ne kvadar
a ja, nevjerni toma, mislim kak je sigurno tak i trebalo, ali ajde, nek smo mi napravili. žrtvovala sam kutiju od osnovne dopusnice
latica je napisao/la:ana, šta kažu? kako nam je Jelena?
. dobila atb 10 dana, svakih 6 h se pije. drago mi je jako da su otišli jer je odmah tamo dobila prvu dozu atb i u dežurno ljekarni su kupili još. već je bolje, sinoć i noćas se dizala visoko temp, ali veći su razmaci među lijekovima. glavno da ide na bolje. 2-3 dana je bilo koma. jutros samo oko 37 zasad. rekla dr. da može u školu kad bude 2 dana bez temp, tako da će drugi tjedan vjerojatno ići u nastavu, ali ne i na produženi jer će morati piti atb. dobro da sam doma.
?
Ana2010 je napisao/la: latice, u vrtić je nosio semafor?
ja se nikako odviknut od vrtića
često za ručkom kad sjednemo ja kažem - a šta ste ručali u vrtiću? srećom onda seka počne odgovarat dok se ja saberem pa pitam - a vi u školi?
taman će do ponedjeljka bit spremna za školu 
. 

mogu mislit kako je tek malim glavicamaNatrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.