jutro cure,
kako ste,
neve, kako Nikša?
gaga, ja sam tebe skroz drugačije zamišljala - s dugom kovrčavom kosom, ne znam zašto

ma baš mi je drago spojit riječi i sliku
M danas ima ispit iz prirode pa smo jučer malo ponavljali, prošli smo kroz knjigu i radnu, u ispitu budu iste slike i izrazi, pa smo malo vježbali.
onda je navečer pročitao jednu pjesmicu o slovu B, jer to ima za lektiru pa smo rekli svaki dan jedno slovo

u petak mi je bio ludi dan, išla sam malu cijepit protiv rote i sve si nekako mislim pa jel to meni trebalo, pa šta ako bude nekih nuspojava, i taman prije nego smo krenule do dr, M dolazi iz škole i trči na wc - nešto ga protjeralo

mislim si ja, da, idemo se cijepit protiv rote
i tak, on je ok, iako je tu večer jedno 6-7 gaća promijenio jer nikako da ga potjera da to izbaci iz sebe, nego samo prducka i onda uvijek malo ode na gaćice. pojeo je onaj umak što sam mu skuhala i jeo banane i to je bilo srećom to. još ga je doduše i drugi dan navečer jednom tako protjeralo i sinoć opet, ali samo jednom rjeđa stolica. i to je sve ok.
morao je napravit neki lik od kolaža - od geometrijskih likova, on je izabrao pauna, mogu vam reći da ga je tako lijepo napravio i tako na brzinu da sam ostala šokirana. seka je naravno isto napravila pauna

nekako mi se stalno čini da je ona u onom middle child sindrome položaju, da je sva zanemarena, iako realno, stvarno se trudim oko nje ...
za vikend smo bili doma, u subotu smo imali još jedno babinje prijepodne, pa smo kuhali ručak i igrali se i to je bilo to. jučer smo išli na ručak kod svekija i onda smo mi cure išle obavit Shopping. kupila sam mu zimsku jaknu u zari, to sam ciljano išla uzet, čekala sam da stigne taj model i išla po nju. baš sam zadovoljna. kod nas je dosta zahladilo zadnjih dana.
danas popodne ide na ogledni sat za neke tinkerlab radionice. to je tamo gdje ide na engleski, jako mi se čini zgodno, male grupe - njih 8 , rade eksperimente s ekeltricitetom, gradnjom, vjetrom, itd, imaju 3D olovku za izrađivanje nečega, mislim da će bit baš dobro.