Srele smo se jednom, nisam mislila da je to i jedini susret. Tesko je i zamisliti da vise nisi s nama Pocivaj u miru i znam da ces budno cuvati svoje najdraze
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Teško mi je ne misliti na tvoje najmilije koji ostaju i pred kojima je strašno težak put. Zbilja sam se do kraja nadala da ćeš se izboriti sa svime što je nailazilo i vratiti svojima. Žao mi je.
Iskrena sućut obitelji i svima koji su te voljeli.
do susreta u nekoj drugoj dimenziji...u nekom drugom vremenu
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
ja sebi ne mogu doći od jučer tužna sam jako sanika mila prošlo ljeto sam vidjela tu prekrasnu obitelj na riječkom korzu onako u prolazu, javila sam joj se porukom kasnije... tako mi je žao njenih najmilijih koji sad moraju dalje bez nje, zvijezde koja će ih pratiti
Bez riječi sam. Skamenjena i beskrajno izgubljena u razumjevanju 'zašto'???
Dijelili smo najljepše trenutke majčintva. Dijelili smo radosti, dileme i odrastanja naše djece.
Malo je napisati koliko sam zaprepaštena, tužna i bespomoćna da izrazim svoju tugu za našom dragom Sanikom i brigu za njenim najdražim koji moraju nastaviti dalje bez svog plavog anđela.
Počivaj u miru 'o ti dušo smirena'
Nosićemo te do našeg zadnjeg dana u srcima i sjećanju.
Čitam obavijest s trnicima po tijelu, knedlom u grlu, suzama u očima koja tuga pregolema, kako o kako??
Imala sam tu sreću upoznati tebe i tvoju divnu djecu. Popile kavu, prošetale Maksimirom, jednom, dvaput. Tvoje slike uvijek su bile posebne, zračili ste posebnom ljepotom, mirnoćom, srećom. Kako takva sudbina se desi?
neizmjerno sam tužna. Iskrena sućut tvojoj obitelji. Čuvaj svoje male anđele. Počivaj u miru
Veliki 13.10.2008. Mali 21.12.2010. Bebač 07.07.2012.