mmar je napisao/la:Probaj se pogledat s neke druge adrese a ne sa svog profila kao javno.
Odjavi se znači s fejsa i onda pokušaj vidjeti.
Ne preko postavki nego tako.
Evo ovako, odjavila sam se s Profila (inače mi pamti da stalno ne kuckam). Otišla i preko Chrome i Mozille vidjeti ima li dotična

fejs i preko oba pretraživača mi javi:
Nažalost, ova stranica nije dostupna
Poveznica je možda istekla ili je stranica uklonjena.Ponovno se prijavim na fejs (preko Chrome) pa bez odjave (iako nisam uključila da zapamti) izađem i ponovno preko Mozille probam pronaći svoj fejs i izbaci mi:
Nažalost......a preko Chrome mi sve servira kao na tacni (to možda ima veze jer sam i preko Chrome išla na fejs...

)
Znam da gnjavim, ali me baš smeta...zaključujem jedino da se trebam odjaviti s fejsa, ali u trenutku kad sam i sama na njemu vidljivo je cijelom svijetu bez obzira što sam sve zakukuljla...ili je cijela zbrčka jer radim s istog kompa sve te provjere

.
Mirci, napravit ću i to.
Cure, svaka vam čast
Ja s tim fejsom nikako nisam u dobrim odnosima, valjda i on osjeti kakav otpor imam prema njemu pa me zeza.
dodajem:Mirci, evo brzinski sam i to odradila. Zamolila nećaku telefonom (meni fejs nije za privatne svrhe) i mala kaže da ništa nije vidljivo - ni prijatelji ni fotke/videa (osim, naravno, profilne)

.
Znači, da ne gubim živce više s onim
Pogledaj kao...javno ?!
...i da se odjavljujem svaki puta ili ne?!