O cure, nešto smo se ulijenile
Mi smo klasika, u sanaciji vrtićkih šmrkavaca i viroza. Sad ga je u zadnjih mjesec dana baš zahvatilo. Svaki drugi tjedan nešto.
Inače smo dobili puni ugovor u vrtiću, što je bilo i očekivano, al već sam vam pisala kako su me iznervirali zbog toga. Čim su vidjeli Goljak, odmah opservacija.
Sad su imali drugu pjesmu

On je super, on je sad top u svojoj skupini, pa nisu oni nikad ni mislili da je neki problem već samo da bi eventualno ta opservacija mogla značiti da jednom tjedno ode kod logopeda i srać, srać

Ugl, mogućnost skraćenja boravka smo mi krivo shvatili, to opservacija ne znači
Neka je sad to iza nas, ali baš su mi živaca pojeli. Posebno što nisam tip roditelja koji ignorira problem ako postoji. Mi smo prvi bili ti koji smo ga vodili logopedu sa 17 mjeseci. Sad je on super, ali ja još uvijek mislim da mu je spoznajni razvoj daleko ispred govornog i da na ovom treba raditi.
Neki dan dr na Goljaku komentira to s vrtićima i kaže da su malo pretjerali i da ona svim roditeljima čija djeca nemaju poteškoća a išli su na razvojne vježbice na Goljak kaže da ni slučajno ne pokazuju papire pri upisu u vrtić. Eto dokle je došlo.