evo ja prije neki dan radila 30-34 sec od minutu! od minutu! a koliko vježbam
ali sam napravila. modificirano, bez utega, na podu
i onda sljedeći put ću vidjet ide li bolje
i to je super
daj sve od sebe i bit će odlično
Sada je: 26 kol 2026, 10:18.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

nevenera je napisao/la:morena - ja sam izbrojala 16 treninga da imam, koliko ti imaš?

. par puta sam tijekom vjezbi stala na par sekundi, pa u burnoutu sklekove radila na koljenima, i nisam se uopce spustala u sklekovima do poda nego koliko sam mogla.
. kad sam prvi trening odradila napravila sam svoje istezanje, jer samodmah zagasila video jer je izgedalo da je gotov. pa sam dok sam pregledavala sta me ceka skuzila i cooldown
.Mala Bornica je napisao/la:jako su brze vjezbe, treba stvarno dobra koncentracija da se to ulovi. nisu komplicirane, ali ja ne mogu uvijek reagirati brzo kao oni.

.

nevenera je napisao/la:pogledala sam sat i otišlo je 350 kcal
ne znam samo kako![]()
sve sam mogla pratit i još sam se dosađivala![]()
Muž je vježbao sa mnom i ljutio se jer ništa nije uspio pohvatati, još ga ja upozoravam da ne radi dobro, a ja se totalno uživila

. izgledaju jednostavno ali nije bas tako. nisam se jako oznojila, ali dobar je trening. malo trbusnjaka, pa cardio da se trbusnjaci oporave, i ledja za kraj.
jer tad imam osjecaj da sam posten trening odradila.
!
pčelica_maja_23 je napisao/la:neve nepravedno si ocijenila tek prvu rutinu![]()
ova je namijenjena upoznavanju zar ne?
ja sam gledala tu i još nekoliko kasnijih i ono je jako teško za izvesti, sve te kombinacije kantri pokreta
pčelica_maja_23 je napisao/la:no odmah da vam kažem nije to master hammer i chisel ili sagi
to je namijenjeno zabavi,plesu i čisti je kardio moguće da ima ponegdje hiit moment ili slično
ja ću ovome pristupiti baš tako

. 
Masha je napisao/la:Ja danas ubacila trening za noge, Sagijev, naravno![]()
Bas mi je falio![]()
![]()
Ubila noge, u-bi-la!![]()
Ne znam kako vi, ali ja se bas veselim upali misicajer tad imam osjecaj da sam posten trening odradila.
S obzirom da si već jednom prošla cijeli Body Beast, s kojim si težinama odrađivala noge?
Tako da sam ja koristila 7.5 (za 15 i 12 reps.) i 10 kg za 8 reps. Dok nisam došla do bulgarian squat
Tu je muž odustao pa sam to radila s 5kg i nisam povećavala težine, isto kao i onaj deadlift na ispruženu nogu, to sam možda i mogla s težim utezima, ali nekako se nisam usudila jer mi je bio neobičan pokret. Uglavnom, preživjela sam.

jer ja slazem ploce. Najtezi dvorucni od jucer mi je 11.5 kg, pa nekih 8 i najlaksi 6. Procjenim za svaku vjezbu koliko bi, pa slazem. Za deadlift npr moze i dosta teze, ali mi se ponekad ne da slagati.

samo bi mi zakomplicirao stvari.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.