Da, sada imaju akciju i po toj cijeni sam ja narucila. Budem isprobala, pa javim odgovara li mi.Sada je: 30 tra 2026, 01:08.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Da, sada imaju akciju i po toj cijeni sam ja narucila. Budem isprobala, pa javim odgovara li mi.
Nadam se da vam krema odgovara, javite... pozdrav 

Slavka je napisao/la:Pozdrav! Kako što sam obećala, javljam vam svoje iskustvo s lux-factor 4D kremom... iznenađena sam nad rezultatima jer je učinak kreme fakat super! Koža je glatka i sjajna, čini mi se kao da je fleksibilnija... i to po samo 30 dana! Jedva čekam šta če biti u sljedečih mjeseci

Dobri andjeo je napisao/la:Slavka je napisao/la:Pozdrav! Kako što sam obećala, javljam vam svoje iskustvo s lux-factor 4D kremom... iznenađena sam nad rezultatima jer je učinak kreme fakat super! Koža je glatka i sjajna, čini mi se kao da je fleksibilnija... i to po samo 30 dana! Jedva čekam šta če biti u sljedečih mjeseci
Mene malo strah te kreme, jel pise sastav?
I to krema, koja djeluje. No, barem meni. Na njihovoj strani je sve lijepo objašnjeno, čak imate i video od farmaceutke koja je preporuča. Malo progooglaj pa ćeš naći. Ne mogu si zamisliti kako je izgledalo svijet prije googla 

Nadam se da još uvijek postoji netko tko će rado podijeliti savjete sa mnom... Ako ne, hvala svejedno i želim svima sjajan tjedan.
Larissa je napisao/la:Hvala vam na "lijepim" riječima, ali u potrazi za idealnom kremom mi to jednostavno neće pomoćiNadam se da još uvijek postoji netko tko će rado podijeliti savjete sa mnom... Ako ne, hvala svejedno i želim svima sjajan tjedan.
izunutra
#samoprirodno #lovenature

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.