, a pritom peta ne smije ispadati i kliziti. Tak da - nije uopće lako naći one koje će nam biti savršene 
Sada je: 30 tra 2026, 02:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
, a pritom peta ne smije ispadati i kliziti. Tak da - nije uopće lako naći one koje će nam biti savršene 

nakon malo duze pauze ja opet u patikama ali ovog puta imam trenera
mladog trenera hahahah pa mi trcanje ide lakse.Prijavila sam se na 21km na Ljubljanski maraton i nadam se da cu se dobro pripremiti .Treninge ima ponedjeljak,sreda i petak i za vikend otrcim lagani trening sama.Za mjesec dana sam sa 7.3min na kilometar dosla na 5.50
Nevjerovatno sta se desava kad imas mladog trenera (preporucavam 

TanjaMT je napisao/la:Bravo, koji napredak!
Ja trcim sa zenskim trenerom, zato mi i jeste tako
pocetnicka greska
Trener mora biti mlad,visok,sportski gradjen,crna kosa,lijepe oci....iskustva nisu potrebna

čestitam!
nisam drugo ni očekivala. no trudim se i vidim napredak. a to mi je najbitnije. 

a kamoli brze od toga.
. ali ipak nesto radim, idem sa najmladjim po djecjim utrkama
. i bas nam je lijepo 
Buhtlica je napisao/la:sjajan napredak!čestitam!
ja sam upisala školu trčanja jer sam se jako teško sama prisiljavala išta napraviti. krenem, pa mi teško, pa počnem hodati... uglavnom slabo.
a ovako moram, neugodno mi je hodati kad svi trče. pa trčim i ja. i dobro mi ide. štreberski idem na sve treninge i zasad sam jako zadovoljna. sve ide polako, postupno, ali bolje tako nego nešto na brzinu pa da uhvatim neku ozljedu.
škola je počela početkom ožujka, 2 tjedna smo svi zajedno trenirali, onda smo imali neki test na 1200 m pa su nas prema tim rezultatima svrstali u 4 grupe. ja sam u onoj najsporijojnisam drugo ni očekivala. no trudim se i vidim napredak. a to mi je najbitnije.

Mala Bornica je napisao/la:mmm3m, da li si ranije dok si trcala sama nesto krivo radila?

, sa trenerima i grupom sve je to neusporedivo lakše 
Mirci je napisao/la:bogme nemaš mjere![]()
al, bravo za sve tri - i za mmm i za buhtlicu i za Tanju, napredovat cete sve tri, bez brige![]()
, sa trenerima i grupom sve je to neusporedivo lakše

trke, putovanja, druženja
ono da dodjem sa treninga i zaspem dok se tusiram.Onda trener shvati sta moj muz zeli,okrene se k meni i kaze "mislim da bi mogli malo pojacat treninge
" Ok,moze,jos bolje ,navece komirana ali ujutro ko cvjetic (plus djeca u skoli ) U istom trenutku skoro u isti glas obojica kazu " mislim da bi bilo dobro uvesti i jutarnje treninge
Muska posla 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.