Sada je: 26 svi 2026, 09:10.

Necu papati dok me drugi gledaju

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Necu papati dok me drugi gledaju

PostPostao/la adrianovamama2000 » 07 srp 2002, 22:14

I Adrian mi je bio
zo u toj klasi da treba potpuni mir da jede, ali ovo mi je k vrapcu prerano ima 4 mj, i nema teroije da jede negdje drugjde osim u kuci i to ako nitko nije u sobi inace zvjerka naokolo. Poludit cu a jede jos uvijek jako jako cesto pa si mozete misliti kako to izgleda uz jureceg Adriana<
>BTW inace ove dojenje topice stavljam na RODU ali ovog sam stavila tu tako da skorpionka vidi jos jednu od
da slicnosti izmedu nasih klinaca <i></i>
adrianovamama2000

Re: Necu papati dok me drugi gledaju

PostPostao/la skorpionka » 07 srp 2002, 22:50

Bas me ovo iznenadilo za Lukasa. Ja još uvijek žalim za vremenima kad smo se mogli dojiti gdje smo se zatekli a nakon toga, isto oko 4 mjeseca više nije palilo ni u autu a i doma se uvijek našlo interesantnih stvari za razgledati. Zato volim noćna dojenja koliko god to nekome izgledalo čudno. <i></i>
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la ninagk » 08 srp 2002, 14:32

Joj, Švabo je isto postao sav zujeći kad treba jesti. Lagano gubim živce kad smo negdje van, jer ispada ko da ja njega maltretiram da jede a on jadničak nije gladan . <i></i>
Covjeku zapravo nije potrebna Nobelova nagrada, vec ljubav. Sto mislite, kako se postaje Nobelovac? Putem zudnje za ljubavlju, eto kako. Ta je zudnja toliko snazna da covjek neprestano radi i naposlijetku dobije Nobelovu nagradu. To je utjesna nagrada. Vazna je ljubav.
Dr. George Wald, dobitnik Nobelove nagrade
ninagk
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ana21 » 08 srp 2002, 17:20

Eh cure moje ja uz svoga gladusa nemam tih problrma a kako se stvari razvijaju i necu <
>Situacija
. 1:<
>Dakle, igramo se mi, smije se, nije gladan, papao prije sat vremena, ja se malo nagnem nad njega da se pomazimo ili da ga izljubim i kada osjeti blizinu cice odmah se uhvati za majicu kao mali majmuncic i sve zaboravlja, pocinje se dizati uz mene i pri tome ispusata u
zane duboke uzdahe uz nekakvo he he he <
>Situacija
. 2:<
>Nalazimo se na kavi, on je u kolicima i kako mu to
zo dosadi uzmem ga k sebi na krilo, malo se igra, njcesce ljudima okolo hoce oteti satove i ja ga okrenem k sebi i ako ga jako
zo ne stavim da gleda preko ramena on se vec sagnuo i zgrabio cicu preko majice i ispusta karakteristicne zvukove.<
>I onda mama naravno bez obzira gdje bili
zo mora vaditi cicu pa makar i stojeci da se malac ne razdere. <i></i>
ana21

PostPostao/la adrianovamama2000 » 08 srp 2002, 22:34

Ana <
> <i></i>
adrianovamama2000

PostPostao/la janja » 09 srp 2002, 11:49

Ana ovo je super...odmah se naježim.. <i></i>
janja

PostPostao/la JednaMama » 09 srp 2002, 14:35

moj mali miš je do 3 - 3,5 mjeseca papao pred bilo kim, bilo kada i bilo kako. onda su pocela zvirkanja, okretanja, igranja i tako je i dan danas. <i></i>
JednaMama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Kolberg » 09 srp 2002, 17:27

toni je vec isto poceo svasta izvoditi..a nedaj boze da svira televizor..nije samo da nece papti ali ni igrati se i kupati (inace ga kupamo u sobi). poceo i praviti pravi cirkus vani dok papa ali na srecu samo povremeno. <
>ovo sto mi je najzabavnije to kad ga kupam a radim to samo u grudnjaku- bez majce. i tada kad ga uzmem u narucije i nesem u kadicu ovaj pocne mi sisati grudnjak koji cijeli mirise na mlijeko, glumi da je pospan i da mora
zo nesto popapati. stvarno koji su to glumatori. da ne govorim o zvukovima koje daje kad se priblizi dojci. skoro da ne mogu mu nju staviti u usta od smjeha.<
><
>ahhh ti malci...<
><
><
>mika <i></i>
Veliki 2002 i mali 2009
veselo kupanje
Kolberg
Asimilirana
Asimilirana

kad zasvira "špica" za Dnevnik...

PostPostao/la mirjana33 » 09 srp 2002, 23:12

Kad zasvira "špica" za Dnevnik ili "špica" za reklame,to su takvi munjeviti pogledi prema televizoru(naravno,s mojom cicom u ustima),da sam jednostavno počela gasiti TV dok dojim.<
>Naravno,nitko ne smije preglasno pričati iliti nedaj bože,proći pored nje.<
>Sve se mora vidjeti kaj se događa,da nekaj ne propusti. <i></i>
mirjana33
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re:

PostPostao/la MarijanaST » 11 srp 2002, 23:50

I mi tu muku mucimo, najgore je kad smo na moru: dojenje na plazi ne dolazi u obzir, vika, galama, djeca, stotinu interesantnih stvari. Onda se odgegamo do auta (ako uhvatimo blizu parking to je O.K. u protivnom ajme!). A u autu su sarene navlake. Onda pribjegnemo radikalnim metodama: gaza preko ociju, polozaj iz kojeg ne moze mrdnit i nekako podojimo.... <i></i>
MarijanaST
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re:

PostPostao/la patkica » 12 srp 2002, 12:57

nama je to jedno vrijeme bio problem, al u zadnje vrijeme (ukljucujuci i plazu u lipnju, popodnevno dojenje), ja bi ga pustila da se igre, sve zanimljivo i sve gleda, dok ne bi stvarno jako ogladnio, i onda je jeo bez pauze.. mislim, tak je sad, prije par mjeseci mogla sam samo u autu, i to ak nismo blizu nekog micanja, ljudi ili ceste... <b><i>moja mama najbolje kuha</i></b><i></i>
patkica
svizac

Re:

PostPostao/la Anita72 » 12 srp 2002, 17:03

Nećete vjerovati, ali Jana sa svoja nepuna dva mjeseca isto počinje zvjerati okolo, TV počinjem i ja ponekad gasiti, gleda si nekud preko glave u igračke, a ja poludim. Ionako na sisi uglavnom spava, a kad se probudi počinje se vrtiti i okretati se prema raznim zvukovima u stanu...... neopisiva ljenčina i ležerna mala prasičica Najgore mi je kad spava ili gleda okolo pa zaboravi gutati i sve joj curi niz vrat, a ja se izdajam ko luda i čuvam svaki mililitar mlijeka ko suho zlato! <i></i>
Anita72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re:

PostPostao/la natica » 23 srp 2002, 09:41

hm hm, a ja mislila da sam ja imam takve peripetije. Doduse, mi smo vec veliki, Petra ima 9,5 mj, i vise nema sanse da je podojim osim lezeci na krevetu, a i tada je moram loviti jer se svako malo odvoji i odgmize na rub kreveta proucavati parket. Nedavno smo bili na moru i tada sam za zaljenjem skuzila da joj dojenje stvarno vise nije dovoljno, kao da joj je to tek tako, malo si popije i zadovolji se emotivno... I da se vise ne mogu osloniti na onu kako bilo gdje i bilo kada mogu nahraniti dijete. Jedino, jos ne zna zaspati bez cike, ni po danu ni navecer. Pliz, imate li kakav recept za to, jerbo je nosenje, pjevanje i mazenje samo zabavljaju i nasmijavaju <i></i>
natica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.