Postao/la Krkica » 02 sij 2006, 23:52
Eh, sad ce se jedna kratkotrajna dojilja upustiti u malu reklamu. Salu na stranu, da sam tu kremu dobila ranije, ne bi bilo ni ragada, niti antibiotika niti prestanka dojenja... Medelin Purelan je
oj <
>Nazalost, dobila sam je kad sam vec bila s gadnim mastitisom, ragadama svih vrsta i velicina, poljuljane vjere u svoje majcinske sposobnosti, ..., uglavnom, bilo je prekasno.<
>Ali, onaj osjecaj da te konacno nist ne pece, niti ne boli, a krema se ne mora ispirati (cisti lanolin, nabavila mi frendica iz Austrije)..., divota.<
>Vidjela sam banner na naslovnici i odmah sam to spomenula frendici koja je upravo trudna, a iste stvari su ju mucile s prvom bebom (mojim kumcetom inace). <
><
>Dakle, cure, vi koje s tim niste imale problema, jeste ju isprobala? Pace, Vipice,SVmama?<
><
>Meni je pomagala i nakon prestanka dojenja, kod M. guze i kadgod bi iz nekog razloga dobio neke pristice po licu, tak da mi je ta krema dugo dugo bila zakon. I sad ju furamo na licu kad idemo van, kad puse.<
><
>Aha, tek sam sad vidjela da ih mazes Purelanom.Onda sorry na postu <i>Edited by: Krkica at: 2/1/06 22:52<
></i>

Umjesto učenja kako to rade odrasli, od djece se očekuje da rade onako kako odrasli kažu.