ovo sam (jedva) nasla i kopirala u novi topic post od Kris , mozda jednom bude koristilo nekim novim blizancima pa da je lakse naci <
><
>Kris pisala sam ti da imam ovdje prijateljicu, mamu blizanaca, decki su rodjeni u kolovozu 2001, i do nedavno su dojeni . pa sam nju pitala kako je bilo s njima<
><
>- oni su isto imali razlicite interese (jedan vise drugi manje zelje za dojenjem), i isto su vukli jedan drugog. s tim da je ona koliko sam shvatila (a pitat cu je jos ako hoces , jedva sam nasla tvoj post i u medjuvremenu zaboravila detalje naseg razgovora ipak je otad proslo cijelih tjedan dana - uzasno zaboravljam )<
><
>dakle, ovo su njena iskustva kad su decki vec presli 2 godine i kad je htjela vec prestati pa ti sebi vidi sto ti koristi <
>- nastojala je dojiti ovoga koji je vise bio na sisi dok je manje zainteresirani zabavljen necim drugim.<
>- nastojala je dojiti (nastojala znaci naravno da nije uvijek uspijevala , jasno) ovog koji je vise bio na sisi dok je prvi u drugoj prostoriji, s nekim drugim<
>- ovom koji je manje zainteresiran kad bi trazio dojiti rekla bi da moze dojiti dok ona polako
oji do deset , vrlo polako , kasnije je tako obojici uvela podoje dok se
oji <
>- uvela je prvo ovome manje zainteresiranom (valjda - detalje ispravim dok je opet pitam ) mlijeko - nisam shvatila koje - ali uglavnom neko drugo mlijeko koje su nazvali "tatino mlijeko" za razliku od sise koja je bila "mamino mlijeko" i tako su decki pomalo presli na "tatino mlijeko" <
>- puno te pozdravila i pozeljela sretno odvikavanje/smanjivanje/sto god si zelis <
><
>sad se vise ne mogu sjetiti.... nas dvije se srecemo s nasih troje klinaca na toddler grupi, jednom tjedno, pa je razgovor razlomljen trcanjem za djecicom , bukom i ostalim radostima kad se puno malih igra zajedno, pa nije bas neka atmosfera za lucidne razgovore majki do
o sam i ovoliko uhvatila -----------------------------<
>Hanna 18.09.2001. Dublin<
>Andrej 24.11.1989. Sarajevo<i></i>